ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Βακχείου του Απολλωνιαδίτου, Αθήνα 25-2-2013

Αγαπητοί Συνέλληνες

Ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η Ελλάς; Το διατυπώσαμε πολλές φορές. Αυτοί που είχαν την ευθύνη της διακυβέρνησης της Πατρίδας μας. Χρέωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στους Παγκόσμιους Νταβατζήδες με τα δανεικά που παίρνανε για να τα απολαμβάνουν οι ίδιοι οι πολιτικοί και τα περισσότερα να τα επιστρέφουν ως τόκους στους Παγκόσμιους Νταβατζήδες. Σχέδια και επενδύσεις για παραγωγικούς τομείς που θα βοηθούσαν την Ελλάδα τίποτα. Έκλεισαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις έδιωξαν τεχνηέντως στις γειτονικές χώρες. Ενήργησαν κατά του συμφέροντος της Ελλάδος, για να καλοπερνούν ελάχιστοι. Μας κυβερνούν οι ίδιοι πολιτικοί οι οποίοι είναι υποχείριοι και εκτελεστικά όργανα των Παγκόσμιων Νταβατζήδων.

Καμαρώστε τους στα ΜΜΕ, η εμφάνισή τους μήπως και ξεφύγει καμία τρίχα από τα μαλλιά της κεφαλής τους άβαφη και χαλάσει το προφίλ το image, όλοι εμφανίσιμοι και αψεγάδιαστοι στο πρόσωπο. Ζουν με τα tweeter, facebook κλπ άλλα νοητικά μαντριά τα οποία επιβάλουν ένα ιδιότυπο καθωσπρεπισμό ήπιων και μέσου νοητικού επιπέδου ύφους με τα λατινοειδή greeklish με μικρά γράμματα μήπως και δείξουμε υπερηφάνεια και αλαζονεία, εξευτελιστικά και ταπεινωτικά, επιβολής της δικτατορίας και λογοκρισίας του μέσου όρου. Μερικοί αμόρφωτοι που δεν γνωρίζουν να διατυπώσουν την σκέψη του με σωστή σύνταξη και εννοιολογία, με ανοησίες να κρίνουν τους αρίστους, τους ειδικούς, λοιπούς της ανώτατης ιεραρχίας, αρχηγούς κομμάτων υπουργούς και πρωθυπουργούς, καθότι όλοι είναι εντός αυτών ως μέλη, μπορούν με ανοησίες και προβοκατόρικες απόψεις, να λαμβάνονται από το λογισμικό πρόγραμμα δόμησης σε κατακριτέο βαθμό τέτοιο, που να κλείνουν ιστοσελίδες λόγω των αντίθετων προβοκατόρικων θέσεων αυτών των υπανθρώπων. Και η δημόσια ζωή και τα ΜΜΕ γέμισαν με αυτά τα νοητικά μαντριά που ορίζουν την δομή της σκέψης μας. Και έγιναν δεκτά από υπεύθυνα στελέχη και μέσω αυτών γίνεται και διαφήμισή τους και της παραπλανητικής λειτουργίας τους . Ας μη αδημονούν, πολύ σύντομα θα αντιληφθούν την πραγματικότητα, θα αντιληφθούν τα επακόλουθα αυτών των αποφάσεων να αναδείξουν σε Πνευματικούς Νταβατζήδες τα νοητικά αυτά μαντριά. Ας μας πουν αν συμφωνούν με τα όσα λέγονται από διάφορους άγνωστους και κατευθυνόμενους υποχείριους σε λατινοειδή γραφή Greeklish. Αυτά τους επιβάλλονται από τους Πάτρωνές τους, τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες.

Και κόπτονται ότι θα σώσουν την Ελλάδα. Εφ’ όσον δεν στέλνουν στη Δικαιοσύνη, στο Γουδί τους προδότες της Ελλάδος και υπεύθυνους της κατάστασης αυτής που βιώνουμε, ναι είναι υποχείριοί τους. Δεν αποφασίζουν προς το συμφέρον της Ελλάδος αλλά προς το συμφέρον αυτών των ερπετοειδών Παγκόσμιων Νταβατζήδων που δεν τολμούν να δείξουν το πρόσωπό τους. Το συμφέρον τους είναι αυτό του θώκου και της προβολής. Γιατί; Διότι τέτοια είναι η προσωπικότητά τους. Αν δεν ήταν αυτή απλούστατα οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες τους, τα ερπετοειδή, δεν θα τους επιλέγανε για πρωθυπουργούς πολιτικούς και βουλευτές. Όλοι όσοι είναι υποψήφιοι βουλευτές ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σ’ αυτούς. Τελευταία συνοδοιπόρος των δύο μεγάλων κομμάτων και η ΔΗΜΑΡ. Ο αρχηγός της έκανε πως δεν ήθελε την μνημονιακή συνεργασία. Και επιλέξατε εσείς από τους δοτούς ποιον. Δεν έχουμε Δημοκρατία αλλά Ολιγαρχία. Μόνον με κλήρωση από αρίστους αδέσμευτους και αχρέωτους μπορεί να ανέλθει η ΕΛΛΑΣ

Και οι βουλευτές των τριών αυτών κομμάτων επειδή θέλουν να επανεκλεγούν υποκλίνονται. Το ΚΚΕ εκ του γεγονότος ότι δεν συμφώνησε στην έκκληση του ΣΥΡΙΖΑ για προεκλογική συνεργασία, οδήγησε στην μνημονιακή Κυβέρνηση των τριών κομμάτων και με τον τρόπο του έστω και αρνητικά προωθεί το μνημόνιο και οδηγεί σε περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης.

Και τελευταίως, κεραυνός εν αιθρία η επίσκεψη του Α. Τσίπρα στην Αμερική. Ποιους εξαπατά; Νομίζει ότι εξαπατά τους οπαδούς του; Όχι και ήδη έπεσε από τη πρώτη θέση το κόμμα του. Κύριε Τσίπρα. Σας τηλεφώνησαν και την επόμενη αμέσως σπεύσατε στη Αμερική; Στο άντρο των Νταβατζήδων; Και γιατί δεν μας είπατε όλους όσους είδατε με τα ονόματά τους; Προφανώς σας το απαγορεύσανε και εσείς συναινέσατε. Και νομίζετε ότι τους δουλέψατε. Καλοπροαίρετα κατ’ ελάχιστο σας δηλώνουμε ότι έστω και αν δεν συναινέσατε σε όσα σας ζητήσανε, σας πήρανε ένα ψυχογράφημα και λοιπά άλλα από τους πλέον ειδικούς επ’ αυτών και θα σας διαχειριστούν καταλλήλως. Μην έχετε αυταπάτες. Εμείς ακούσαμε ότι είδατε ειδικούς τους οποίους δεν αποκαλύψατε. Κάνατε ένα πολύ μεγάλο λάθος να τους ιδείτε και τόσο βιαστικά. Κύριε Α. Τσίπρα τους δώσατε τα διαπιστευτήριά σας, εκ του λόγου και μόνο της άμεσης απόκρισης σας στην πρόσκλησή τους.

Μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων Πολιτών επειδή αντελήφθησαν που οδηγείται η Ελλάς τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να τιμωρηθεί και η ΝΔ και το ΔΗΜΑΡ. Να σβήσουν από το πολιτικό σκηνικό τα τρία αυτά κόμματα. Δεν νομίζουμε όμως, διότι υπάρχουν πολίτες και αδαείς και ανενημέρωτοι οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται που οδηγείται η ΕΛΛΑΣ. Νταβατζήδες που χρηματοδοτούν και εκβιάζουν τους πολιτικούς και υποχείριοι οι οποίοι εκτελούν τις εντολές τους. Αυτή είναι η κατάσταση. Η Ελλάς πρωτίστως θέλει ένα Νταβατζή Αρχηγό έναν Ήρωα, έναν Θαρραλέο άνδρα (αναλογισθείτε που ευρισκόμεθα, δεν αναγνωρίζει ο κειμενογράφος την λέξη ήρως και βγάζει λάθος). Κατά το «Ο Τολμών Νικά» που φέρουν στην επωμίδα τους οι ειδικές δυνάμεις του στρατού. Αυτή όμως η τόλμη αν δεν συνοδεύεται από την ευφυΐα της οποίας στερούνται όλοι οι υποχείριοι τότε γίνεται πολύ επικίνδυνη για την Ελλάδα και πολύ ωφέλιμη για τους Νταβατζήδες. Ποιος αμφιβάλλει ότι υπάρχουν οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες; Είναι αυτοί τους οποίους όλοι ονομάζουν με τα εξευγενισμένα ονόματα και που δεν τολμά κανένας να τους αποκαλέσει με το όνομα που ακριβώς τους χαρακτηρίζει. Πνευματικοί Νταβατζήδες και πνευματικές Πόρνες οδηγούν την Ελλάδα μας γιατί ο Ιουδαιοχριστιανισμός πλάθει αμνοερίφια και όχι Έλληνες Λέοντες οι οποίοι να έχουν την δύναμη να δηλώσουν Μολών Λαβέ.

Μένουν δύο άλλα κόμματα. Αυτό της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Και τα δύο φαντάζουν με Ελληνική σκέψη. Αλλά το μεν ένα των Ανεξάρτητων Ελλήνων απεδείχθη με παλαιοκομματικές καταβολές και τελευταία εκδηλώθηκαν φαινόμενα Δούρειου Ίππου. Απομένει ένα κόμμα με εκπροσώπους χωρίς ένοχο παρελθόν «Η Χρυσή Αυγή». Ένα σώμα αδιάφθορων εκτός του βοθρολύματος των πολιτικών παρά τα όσα τους καταμαρτυρούν οι υποχείριοι και τα εκτελεστικά όργανα των Παγκόσμιων Νταβατζήδων που αναίσχυντα χωρίς ηθικά ερείσματα κατά παρέκκλιση κάθε ορθολογικής εννοιολογικής αρχής και με σοφιστείες κατασυκοφαντούνται. Το εκλογικό σώμα τους τίμησε και ήδη ευρίσκεται στην τρίτη θέση με άνω του 12% στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Οι μόνοι αδέσμευτοι και αχρέωτοι που αντιδρούν στους Παγκόσμιους Νταβατζήδες και δεν διστάζουν να τους ονομάζουν με τον χαρακτηρισμό αυτό όπως τους αρμόζει. Δεν πτοούνται. Με Ελληνική Ψυχή. Νεόκοποι στην πολιτική με ευφυΐα και σύνεση χωρίς να διστάζουν στους επαίσχυντους χαρακτηρισμούς που εξαπολύουν τα παπαγαλάκια και οι υποχείριοι ανθέλληνες οδηγούν την Ελλάδα με πυξίδα στην πορεία που της αρμόζει. Όντως μια μερίδα πολιτών έχει ξυπνήσει από τον λήθαργο. Και το κατεστημένο επιτίθεται ανηλεώς με εννοιολογικές παραχαράξεις και σοφιστείες. Οι αμόρφωτοι και προδότες οι οποίοι οδήγησαν την Ελλάδα στην κατάσταση αυτή οι αναίσχυντοι δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν διότι είναι ένοχοι και πολλοί ένοχοι εσχάτης προδοσίας ασχέτως του ότι δεν τιμωρήθηκαν ακόμη επειδή καλύπτονται από δοτούς έξωθεν της Ελλάδος νόμους. Τουλάχιστον επειδή ακόμη δεν τιμωρήθηκαν αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αυθαιρετούν εννοιολογικά. Να τεθούν σε εννοιολογική πνευματική φυλακή σε πνευματική καραντίνα και να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα λόγου, διότι ψεύδονται και παραποιούν την αλήθεια. Αυτό τους επιβάλλουν οι Νταβατζήδες τους. Ευελπιστούμε ότι στην Ελληνική Δικαιοσύνη υπάρχουν Δικαστές αρκούντως θαρραλέοι και ήδη επεμβαίνουν προς την κατεύθυνση της τιμωρίας των ενόχων.

Η Χρυσή Αυγή έχει για σήμα της ένα είδος Ελληνικού Μαιάνδρου. Οι αδαείς το συγχέουν με την σβάστικα και το σήμα σβάστικα του Ναζισμού. Όμως και η σβάστικα η περιβόητη σβάστικα είναι Ελληνική. Ας κάνουν μια διαδρομή μέσα στα Ελληνικά μουσεία, τους αρχαίους ναούς και τα νεοκλασικά κτίρια πάνω από τους κίονες στο περιστύλιο υπάρχουν διακοσμήσεις με ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΙΣΟΣΚΕΛΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ. Επειδή ένας δικτάτωρ την χρησιμοποίησε για σύμβολό του εμείς δεν θα την απεμπολήσουμε. Είναι αρχαιότατο σύμβολο ευτυχίας, ορθού ρυθμού του κόσμου, παγκόσμιο, προκατακλυσμιαίο. Ας μάθουν λοιπόν οι αμόρφωτοι και εννοιολογικοί παραχαράκτες ότι η αριστερόστροφη σβάστικα είναι του Υπάτου θεού ΔΙΟΣ και η δεξιόστροφη σβάστικα της θεάς Ήρας. Το σύμβολο της είναι ένα και ενιαίο. Τους ενοχλεί διότι το σύμβολο ήταν διάσπαρτο σαν καλαισθητικό αναμνηστικό διακοσμητικό στοιχείο σε όλη την αρχαία Ελλάδα διάσπαρτο στην Ελλάδα και τον κόσμο όλο και σήμερα στα νεοκλασικά κτίσματα όλου του κόσμου. Θέλουν να εξαφανίσουν και να καταστρέψουν και πάλι τα εναπομείναντα μνημεία. Δεν είδαμε εμείς σημαία με σβάστικα χιτλερική να κυκλοφορεί στην σημερινή Ελληνική επικράτεια. Εάν όμως υπάρχουν τέτοια φαινόμενα είναι θέμα της δικαιοσύνης και των νόμων που είναι θεσμοθετημένοι για τα φαινόμενα αυτά. Εάν κάποιοι εκδηλώνονται έτσι η πολιτεία εφαρμόζει δικαιοσύνη. Αλλά δεν θα απεμπολήσουμε την Ελληνική σβάστικα είτε την δεξιόστροφή ή την αριστερόστροφη.

Θα διανθίσουμε εν καιρώ τον Ιστότοπό μας με σβάστικες και ισοσκελείς σταυρούς σχέδιο-μοτίβο από το Ερεχθείο της Ακρόπολης, εν καιρώ σε μια συνολική εξωτερική αναδόμηση του ιστοτόπου. Οι ανόητοι, οι ανθέλληνες και οι απάτριδες ομίλησαν. Ώδινε όρος και έτηκε μυν. Και νομίζουν ότι θα περάσει η παγκοσμιοποίηση. Χιλιάδες χρόνια προσπαθούν να επιβάλλουν τις σιωνιστικές θέσεις τους από την εποχή του δεσμώτη Προμηθέα και την εποχή της Ατλαντίδος. Ποιος δικαιούται να αυθαιρετεί εννοιολογικά και αυτό αν δεν έχει συνέπειες έχει καλώς, όχι όμως και να αποτελεί αιτία καταδίκης. Ας πάνε να ιδούν την οικεία του Σλήμαν στην Πανεπιστημίου στο οποίο στεγαζότανε ο Άρειος Πάγος και σήμερα στεγάζει το Νομισματικό Μουσείο, να ιδούν και εκτός και εντός της οικείας το σύμβολο της σβάστικας δεξιόστροφης και αριστερόστροφης. Δεν τα βάλανε οι Ναζιστές όταν στη κατοχή στέγαζε το αρχηγείο των Ναζί, υπήρχαν. Τα λέμε αυτά όχι κατ’ ανάγκη ως οπαδού της Χρυσής Αυγής αλλά δια την αποκατάσταση της αληθείας. Μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις. Δεν νομίζουμε ότι σφάλαμε, αλλά διευκρινήσεις για την αποκατάσταση της αλήθειας και της νομικής αλήθειας είμεθα πρόθυμοι να προβούμε με τις κατάλληλες διορθώσεις, επειδή δεν είμαστε νομικοί και δεν γνωρίζουμε την νομική αλήθεια.

Καταισχύνη. Αιδώς Αργείοι. «αιδώς Αργείοι, κάκ' ελέγχεα, είδος αγητοί»