ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Βακχείου του Απολλωνιαδίτου Αθήνα 24-3-2013

Αγαπητοί Συνέλληνες

Σήμερα η χριστιανική εορτή κυριακή της ορθοδοξίας. Αιώνες μάχονταν στην Αν. Ρωμ. Αυτοκρατορία αν πρέπει να υπάρχουν ανηρτημένες εικόνες ή όχι. Τι πρέπει να προσκυνούν. Τις εικόνες (είναι τότε ειδωλολάτρες) η το εικονιζόμενο πρόσωπο τον Ιησού ως θεό (και πάλι τότε είναι ειδωλολάτρες). Αποφασίσθηκε το δεύτερο. Και η απόφαση να υπάρχουν δεν αποδεικνύεται ως σωστή διότι είναι δόγμα. Και να αλληλοσκοτώνονται για ένα δόγμα αναπόδεικτο, ότι το χείριστο. Ιδού τα αρνητικά αποτελέσματα του δόγματος.

            Ας γνωρίσουν όλοι οι χριστιανοί. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Στρατιωτική και Πολιτική Ηγεσία παρακολουθούντες το κήρυγμα με τις εννοιολογικές παραχαράξεις και σοφιστείες και με δόγμα-δόξα εμπλέκοντες και την οντολογία διότι ουδέν δόγμα ως αυθαίρετο είναι ορθό, διότι η αλήθεια του δεν αποδεικνύεται και στατιστικά το 50% είναι λάθος. Ούτε θεοπνευστία, ούτε επιφοίτηση υπάρχει πολύ περισσότερο των ανόητων και αμόρφωτων. Καταισχύνη να ακούνε για το Θαβώριο φως των αμόρφωτων. Ας γνωρίζουν ότι οι επτά(7) αναθεματισμοί-κατάρες εναντίον του Ελληνισμού υφίστανται δεν αναιρεθήκαν, άσχετα που δεν διαβάστηκαν αυτούσιοι. Μόνο οικουμενική σύνοδος έχει την δυνατότητα να τους καταργήσει.

Τα ακούσαμε και τα είδαμε ιδίοις όμμασι από την TV. Τα ακούσαμε και τα είδαμε να διατυπώνονται συγκεκαλυμμένα γενικώς για όλους τους απαρνητές των δογμάτων και αντί ‘’ανάθεμα τρις’’ να διατυπώνονται ‘’το αιωνία η μνήμη’’ δηλαδή που σημαίνει, για ότι πιστεύουν, πεθάνανε όλα, ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Ο ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν ακούσθηκε η λέξη Έλληνες. Από τούς επτά ακούσθηκαν μόνον 3 και συμπληρώθηκαν στα επτά από άλλα αποσπάσματα. Από ποιους; Από τους ανόητους εναντίον όχι επί λέξει κατά Ελλήνων αλλά γενικώς κατά των απορριπτώντων τα δόγματα. Τρικυμία εν τω κρανίω. Γιατί η εμμονή αυτή σε κάτι που η επιστήμη το απορρίπτει; Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι λοιποί της Ανώτατης Ηγεσίας της ΕΛΛΑΔΟΣ απαθείς, μη κατανοούντες την πραγματικότητα. Ο Πρόεδρος όμως εξαπατήθηκε από την γεννωμένη συμφωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερωνυμο, παραπλανήθηκε. Για να εννοήσουν όλοι τι εστί χριστιανική εννοιολογική παραχάραξη και σοφιστεία. Δεν καταργήθηκαν και όχι μόνον δεν ακούγονται αλλά ακούγονται και συγκεκαλυμμένα που σημαίνει ότι δεν καταργήθηκαν όντως. Και μετά όλοι προσκυνούντες έδειξαν ότι τα αποδέχονται όλα αυτά της ορθοδοξίας. Προσέξετε τον όρο ορθοδοξία(ορθή δόξα) αντί ορθολογισμό(ορθή λογική απόδειξη). Οι αναίσχυντοι στο κήρυγμα στο δόγμα προσέθεσαν και την οντολογία. Πετάξετε στον Καιάδα όλους τους εννοιολογικούς παραχαράκτες.

Καταισχύνη. Αιδώς Αργείοι. «αιδώς Αργείοι, κάκ' ελέγχεα, είδος αγητοί»