ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Βακχείου του Απολλωνιαδίτου. Αθήνα 9 Μαΐου 2013

Αγαπητοί Συνέλληνες

Έτσι υποδέχεται το Ελληνικό Κράτος το «α. φως» του υποτιθέμενου τάφου του ιδρυτή του χριστιανισμού. Με τιμές Αρχηγού Κράτους και το Προεδρικό Αεροπλάνο. Η παράνοια στο έπακρο. Και η ευχή που διαβάζεται για το φως της Σιών είναι η Ελληνική κομμένη για να μη δηλώνεται η προέλευσή της. Δεύτε λάβετε φως εκ του ανεσπέρου φωτός (του Ελληνισμού). Αυτό (του Ελληνισμού) δεν τους βολεύει, τους χαλάει την μανέστρα και το κόψανε. Η έλλειψη χρόνου αλλά για να είμαστε ειλικρινείς το ξεχάσαμε φεύγοντας για το Αίγιο, για να εορτάσουμε την Ελληνική εορτή της Λαμπρής της δικής μας Ελληνικής εορτής.

Ιδού, δηλώνουν ότι γίνεται θαύμα και ανάπτουν το ζεύγος των 33κεριών του Πατριάρχη Ιεροσολύμων (και αυτή η λέξη Ελληνικής προέλευσης ιερός Σόλυμος.) Δηλαδή πρώτα πρέπει να μας εξηγήσουν τι σημαίνει τι εννοούν θαύμα. Ότι αυτό το κάνει μόνον ο Ορθόδοξος Πατριάρχης και κανένας άλλος και γίνεται με ανεξήγητο τρόπο. Ανεξήγητο για το ποίμνιό τους, τους αμνούς. Όχι τα ερίφια. Διότι αυτά είναι εξυπνότερα από τους αμνούς και γι΄αυτό αυτά τα ερίφια θα πάνε στην κόλαση. Στο παράδεισο μόνον τα άβουλα και ηλίθια πρόβατα. Λοιπόν δεν μας λένε τι κάνει ο Πατριάρχης στο παρασκήνιο, δεν βιντεοσκοπείται από την ισραηλινή κυβέρνηση το τελετουργικό. Αν θέλουν οι Ισραηλινοί, την ξεπετάνε την υπόθεση ή για να το πούμε αλλιώς την έχουν ξεδιαλύνει προ πολλού. Αλλά κερδίζουν πολλά από τον τουρισμό.

Μερικά ερωτήματα που ανακύπτουν είναι.

1. Γιατί δεν επιτρέπουν να βιντεοσκοπηθεί όλο το τελετουργικό.

2. Το ότι κάνει ο Πατριάρχης να το κάνει και κάποιος άλλος και ένας απλός άνθρωπος.

3. Γιατί δεν αφήνουν κανένα άλλο να το κάνει όχι με κεριά άλλα, αλλά την στιγμή που μπαίνει μέσα ένα κοινός θνητός να αρπάξει το ένα ζεύγος κεριών.

4. Και νομίζεται πως μόνον εγώ το σκέφθηκα. Το έκανε αυτό, και ένας Αρμένιος ιερωμένος. Άρπαξε δηλαδή ξαφνικά την μία δεσμίδα του Πατριάρχη και η οποία φυσικά άναψε και έγινε το έλα να δεις. Αρπάχθηκαν στο ξύλο οι Ποιμένες. Διότι απαγορεύεται στους Αρμένιους να εισέλθουν στον τάφο του. Και η ντροπή της ντροπής ξεδιάντροποι και ξεφτύλα, το ψέμα του ψέματος. Άναψε η δεσμίδα και εκτός του τάφου.

5. Μεταφυσικό άναμμα δεν έγινε ούτε και θα γίνει ποτέ. Ο τρόπος αυτός επικοινωνίας μεταφυσικού και φυσικού κόσμου δεν είναι δυνατός. Σφραγίζεται η είσοδος για να μη ιδεί κανείς τι γίνεται. Γιατί να μη ευρίσκεται παρούσα επιτροπή ανεξάρτητη και να παρακολουθήσει την όλη διαδικασία και μετά να επιβεβαιώσει το μέγα γεγονός, το μέγα θαύμα. Ώδυνεν όρος και έτεκε μυν. Γιατί δεν το επιτρέπουν αυτό και σιγά το θαύμα. Αυτό βρήκε ο ιδρυτής για θαύμα; Όχι. Αυτό σκεφθήκανε για θαύμα μια ομάδα ανθρώπων πριν μερικές δεκάδες χρόνια με την πρόοδο της χημείας να στήσουν μια χημική αντίδραση που αγνοούν ακόμη και τώρα οι απλοί άνθρωποι. Και κανείς δεν τολμά να τους περιμαζέψει όλους αυτούς ως κοινούς απατεώνες. Αλλά τολμούν; Υπάρχουν οι Νταβατζήδες και εκεί. Που είναι λοιπόν αυτά που διατυμπανίζει ο χριστιανισμός η αλήθεια στο φως του κόσμου. Βεβαίως και απάτη. Αλλά αφού δεν μπήκαμε μέσα για να πιστοποιήσουμε και ταυτοποιήσουμε το γεγονός είμαστε υποχρεωμένοι να διατυπώσουμε μία πιθανή περίπτωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

6. Εμβαπτισμός των φυτιλιών των κεριών με υπεροξείδια και καταλύτη με υστέρηση αυτανάφλεξης και ρύθμιση του χρόνου ανάφλεξης με την κατάλληλη συγκέντρωση του υπεροξειδίου. Το φαινόμενο έχει επαναληφθεί από πολλούς και η απάντησης είναι. Όντως είναι μια απάτη. Και πως την παραδέχεσαι.

Είναι όντως αξιολύπητοι να φθάνουν σε αυτό το σημείο για να κρατήσουν στο ποίμνιο τους οπαδούς. Και βεβαίως αυτής της ποιότητας, αμνών όχι εριφίων, διότι αυτά είναι εξυπνότερα. Ο λαός μας λέει 45 Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση. Και με τους οπαδούς τους αυτούς οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες ελέγχουν τον κόσμο με τις εκλογές και τους δοτούς υποψηφίους διότι έχουν την ίδια αξία με τους μορφωμένους. Παλαιότερα στη Βουλή και οι τριακόσιοι υποχείριοι πειθήνια όργανα Τελευταία βγήκανε κάποιοι βουλευτές που τους χαλάνε την μανέστρα. Οι καιροί ου μενετοί Θουκυδίδης . Αλλά που θα πάει, οσονούπω, θα σπάσει το απόστημα. Και να ιδούμε τι ανοησίες θα ακούσουμε και τότε.