ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ GOLDEN BOYS ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Βακχείου του Απολλωνιαδίτου. Αθήνα 2 Οκτωβρίου 2013

Αγαπητοί Συνέλληνες

Θα προσπαθήσουμε με μέγιστη προσοχή να διατυπώσουμε μερικές σκέψεις μας με όση νοητική δύναμη και ειλικρίνεια διαθέτουμε, χωρίς να διολισθήσουμε εννοιολογικά σε άτοπες διαστρεβλώσεις και παρανοήσεις της πραγματικότητας αν και σχετικά αυτές δεν θα αποφευχθούν διότι προκύπτουν πολλές φορές ανάλογα με το νοητικό και μορφωτικό επίπεδο αυτού που τις διατυπώνει και αυτών που τις διαβάζουνε. Το θεωρούμε επιβεβλημένο διότι υπήρξαν ένοχοι εκτός του δολοφόνου και κάποιοι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ομολογουμένως συνέβη ότι το ποιο επονείδιστο και αποτρόπαιο θα μπορούσε να συμβεί στις απεχθείς ημέρες που βιώνουμε όλοι και που περνά η ΕΛΛΑΣ. Οι υφιστάμενοι τις συνέπειες δεν είναι μόνον οι οικογένειες του θύματος και θύτη οι Βουλευτές και το κόμμα της Χρυσής Αυγής αλλά και η ίδια η Ελλάς. Κερδισμένοι οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες και οι συνεργοί τους Υποχείριοι τα Golden boys της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, οι οποίοι ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα χορέψουν τον χορό της μαϊμούς.

Το να εκφράσουμε τις σκέψεις μας επί αυτού του μέγιστου ζητήματος που προέκυψε δεν είναι απλό και πρέπει πριν από αυτές να διατυπώσουμε μερικά θέματα που αφορούν την προσωπικότητά μας.

Η προσωπικότητά μας είναι καταγεγραμμένη στις σελίδες του ιστοτόπου σε όλα όσα άρθρα και πραγματείες γράψαμε, χωρίς συνειδητά να διαστρεβλώνουμε τα γεγονότα. Αλλά ότι και αν γράψουμε το πώς θα ερμηνευθούν το γνωρίζουμε. Εξαρτάται από το επίπεδο αυτών που θα τα διαβάσουν δημοσιογράφων πολιτικών κλπ άλλων. Παρήλθε η εποχή των μεγάλων ρητόρων της προεπαναστατικής εποχής οι οποίοι ρητορεύανε από στήθους. Σήμερα οι πολιτικοί επί σοβαρών θεμάτων τα διαβάζουν γραμμένα. Αυτό δείχνει το επίπεδο των σημερινών πολιτικών

Οι Αρχές μας.

Δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και είμαστε ανεξάρτητοι. Την σκέψη μας δεν μας την επιβάλλει ουδείς. Δεν έχουμε δηλαδή κανένα Νταβατζή πέραν αυτών που ποδηγετούν άλλους, οι αποφάσεις των οποίων μας επηρεάζουν. Διατυπώνουμε την γνώμη μας χωρίς να την επιβάλουμε, με παρρησία, θάρρος, χωρίς τον φόβο μήπως και βρεθούμε ένοχοι υποστηρικτές δολοφόνων και υπόλογοι απέναντι των νόμων ακροβατώντας επί ενός σχοινιού. ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΩΝ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ. Μήπως τους γνωρίζουν οι νομικοί και οι καθηγητές όλους; Όχι δεν διστάζουμε στην διατύπωση των σκέψεών μας αλλά ούτε και αυθαιρετούμε νοητικά εννοιολογικά ή συνειδητά να κάνουμε παρανομίες.

Με περισσή θρασύτητα μερίδα δημοσιογράφων και πολιτικών διατυπώνουν αυθαίρετες σκέψεις, ανοησίες, συκοφαντίες και λασπολογίες είτε λόγω βλακείας ή και συνειδητά συναγωνίζονται με ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο ποιος θα γίνει ποιο αρεστός στους πάτρωνες μάνατζέρς τους καθοδηγητές Νταβατζήδες τους. Οι μεν δίνουν ανθελληνικές εντολές οι δε έτεροι εκτελούν ως πειθήνια και εκτελεστικά όργανα. Συναγωνίζονται ποιος θα γίνει ποιο αρεστός των Παγκόσμιων Νταβατζήδων των Σιωνιστών, της πραγματικής φασιστικής χούντας που κυβερνά τον κόσμο και η οποία δεν βγάζει το πρόσωπό της στο φως. Εν κρυπτώ. Ουδείς από αυτούς ανακοινώνει τα ονόματά τους και ολίγοι τους γνωρίζουν. Απειλούν με δολοφονίες και απαιτούν τα δανεικά. Λένε εμείς κόβουμε το χρήμα και εσείς οι κυβερνήσεις και τα κράτη το αγοράζετε. Εμείς αποφασίζουμε για την ανθρωπότητα να τη έχουμε υπόδουλη πνευματικά και οικονομικά. Είναι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές διότι δεν ανακοινώνουν ποιοι είναι. Την ιστορία τους την γνωρίζουμε. Έχουν δύναμη πράγματι και εκβιάζουν και πιέζουν μήπως και κλωσήσει η ανθρωπότητα κάποιο ανώτερο είδος υποχείριό τους που θα μπορούσαν με εκμετάλλευση να αποκομίσουν περισσότερα. Ιδού οι ΗΠΑ τώρα χρεωμένη με 20τρισεκκατομύρια δολάρια κήρυξε στάση πληρωμών.

Όλα είναι εικονικά λογιστικά λάθη βασισμένα σε αυθαίρετες αντιανθρωπικές αρχές. Αυτοί είναι οι ρατσιστές, διότι όλους τα άλλα έθνη τα αποκαλούν Γκόιμ εννοώντας μεταξύ τους γουρούνια, δανειζόμενοι μεταξύ τους χωρίς τόκο. Και ουδείς έγκριτος βγαίνει να διατυπώσει την αλήθεια.

Δηλαδή επί του προκειμένου πέραν αυτών που διέπραξαν αξιόποινες πράξεις οι υπόλοιποι Έλληνες 500.000 που ψήφησαν την Χρυσή Αυγή ή το 1.000.000 τουλάχιστον που τους ακολουθούν είναι εγκληματική συμμορία; Οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες επιβάλουν τα σχέδιά τους χωρίς αντιρρήσεις και συκοφαντείται η Ελλάς. Και δεν είναι αυτό φασιστική πνευματική χούντα, δικτατορία της ελευθερίας της Συνειδήσεως. Μήπως αυτή δεν είναι μια παγκόσμια συμμορία απαγχονισμού της ελευθερίας ένας εννοιολογικός φασισμός; Παραδειγματιζόμαστε από τον Λεωνίδα, τον Αθανάσιο Διάκο και τόσους άλλους γενναίους Έλληνες που αγωνιζόμενοι στα πεδία των μαχών σκοτώθηκαν και σήμερα εμείς ζούμε ελεύθεροι. Ποίο είναι το πνευματικό επίπεδο αυτών που μας αποκαλούν φασίστες επειδή αγαπάμε την Ελλάδα και αντιστεκόμαστε στον υποβιβασμό της φυλής ως έθνους και ως ιδέας;

Απαγορεύεται εκείνο το άλλο κλπ πειθήνια όργανα της καθεστηκυίας τάξης που επέβαλαν στυγνοί εγκληματίες χωρίς να σταματούν οι πόλεμοι και χωρίς να περνούν οι ιδέες των αρίστων αλλά της μεγάλης μάζας ή μάλλον οι ιδέες των Παγκόσμιων Νταβατζήδων δια των αμόρφωτων ποδηγετώντας την ανθρωπότητα με σκοπό την συνεχή υποδούλωση της στους άνομους στόχους τους. Έχουμε και θάρρος και γενναιότητα και δύναμη και παραδειγματιζόμαστε από τον Λεωνίδα το Αθανάσιο Διάκο και τόσους άλλους γενναίους Έλληνες που μας καλούν από τα Ηλύσια Πεδία να αναδειχθούμε αντάξιοί τους.

Ποια είναι τα εφόδια και όπλα για να αντισταθούμε στον στραγγαλισμό της προσωπικότητας; Προτίστως η νομιμότητα, οι σωστές νομικές ενέργειες Ελληνική γλώσσα, ο Ελληνικός Ορθός Λόγος. Η διατύπωση με λεπτομερειακή σαφήνεια και αποδεικτική λογική με σαφέστατες εμπεριστατωμένες θέσεις και αγωνιστικότητα εναντίον των υποχείριων και των εκτελεστικών οργάνων των Παγκόσμιων Νταβατζήδων και όλων όσων δημοσιογράφων ψευδολογούν εννοιολογικά. Οι Νταβατζήδες των πολιτικών βάλθηκαν να καταλάβουν την Ελλάδα αμαχητί. Ιδού σε όλες τις Μεσογειακές χώρες τι έχουν κάνει. Τώρα είναι η σειρά της Ελλάδος στη σειρά τους. Ποιος θα συνετίσει αυτούς που αυθαιρετούν εννοιολογικά που οι πράξεις τους είναι κολάσιμες νομικά. Κάποιοι από την Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να συγκινηθούν και να ευαισθητοποιηθούν προς απόδοση δικαιοσύνης. Αυτήν την στιγμή βάλλονται 500.000Έλληνες που ψήφησαν και-1.000.000 που σήμερα υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή. Δεν υπερασπίζομαι δολοφόνους αλλά το αυτονόητο να ονομάζομαι Έλλην πατριώτης εθνικιστής διότι αγαπώ την πατρίδα μου τις αξίες όπως τις καθιέρωσε η φυλή μας μέσα από μεγαλοφυείς αρχές σοφών ανθρώπων και όχι από το τι θέλει το κάθε ανόητο υποχείριο και άβουλο που δεν γνωρίζει τίποτα άλλο από μαμ κακκά και νάνει και … Εμείς πρέπει να ανεχθούμε τις επιθυμίες αυτών των υποχείριων και διαφθορέων της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνισμού και δεν βρίσκεται ουδείς υγιής να θέσει τα πράγματα στην θέση τους. Τότε όλους μας αξίζει η αυτοτοκτονία. Ε όχι και να αυτοκτονήσουμε δεν θα γίνει αυτό. Θα εκδικηθούμε και θα τιμωρήσουμε οι Έλληνες όλους αυτούς χωρίς να γίνουμε δολοφόνοι και υπάρχουν τρόποι νόμιμοι πολλοί. Οψόμεθα. Ας πάνε να ρωτήσουν και να γνωρίσουν την κοινωνία των Ανωγιανιών και Ζωνιανών της Κρήτης πως διατηρούν αλώβητα τα ήθη και έθιμα τους.

Αγαπώ την πατρίδα μου Ελλάδα και δεν ανέχομαι να κακοποιείται η έννοιά της, οι αξίες της και τα επιτεύγματά της. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι Έλλην και θα αγωνισθώ για τη πρόοδο της, την διαφύλαξη των αξιών της ελευθερίας και αξιών της γλώσσας των επιτευγμάτων της φιλοσοφίας της Ελληνικής θρησκείας. Ναι εναντίον αυτών των αμόρφωτων εγκάθετων υποχείριων και εκτελεστικών οργάνων των Παγκόσμιων Νταβατζήδων που προσπαθούν να υποδουλώσουν την Ελλάδα, να την διαλύσουν, να την εξαφανίσουν από τον χάρτη χωρίς αυτό βέβαια σαφώς να αποδεικνύεται αλλά πολλαπλώς να γίνεται νοητό. Οι Έλληνες να αγωνισθούμε κατά της παγκοσμιοποίησης για την Ελλάδα μας ρε γαμώτο την οποία αγαπούμε και δεν θέλουμε να σβήσει. Αποθρασύνθηκαν οι Νταβατζήδες, η μύγα απέκτησε κώλο και θα χαίση τον κόσμο όλο. Έγινε ένα έγκλημα. Να τιμωρηθούν οι ένοχοι σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν. Αλλά την αυθαίρετη εκμετάλλευση για άλλους σκοπούς ποιος την αποτρέπει.

Με περισσή θρασύτητα τα Golden boys της πολιτικής σηκώνουν νοητικό ανάστημα χωρίς να το δικαιούνται. Με θράσος σηκώνουν τα πόδια να κτυπήσουν το κεφάλι. Δεν έχουν την δύναμη αυτή διότι προσκυνήσανε και υπέστησαν ταπεινώσεις. Αυτό δεν είναι σχήμα λόγου αλλά οντολογική αδυναμία. Αν κάποιος δολοφόνησε δεν είμαι εγώ υπαίτιος και δικαιούμαι να διατυπώσω ευθαρσώς τις σκέψεις μου και δεν εννοώ να εξισώνομαι με αυτούς που βλάπτουν την Ελλάδα. Ουδείς έχει το δικαίωμα να καπηλεύεται την Ελλάδα. Ανθέλληνες και προσκυνημένα κατακάθια της κοινωνίας. Ο εθνικός αχταρμάς που θέλουν να επιβάλουν οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες δεν θα περάσει εδώ στην Ελλάδα. Δεν μας πτοεί το πνεύμα της τρομοκρατίας και της λασπολογίας να αποκαλούνται φασίστες, οι Έλληνες όσοι αγαπούν την Ελλάδα και να διασύρονται συλλήβδην άλλοι, ακόμη και από πολιτικούς διότι υπήρξε ένας παράφρων να δολοφονήσει. Δίπλα η αστυνομία δεν το απέτρεψε. Τι θα κάνει ο απλός Έλλην. Ποιος θα τον προστατέψει. Αυτοπροστατεύεται κατά το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Τα παπαγαλάκια που αυθαιρετούν εννοιολογικά ποιος θα τα αποστομώσει. Αυτά είναι τα κατακάθια της αγνωσίας, της ανηθικότητας και της αυθαιρεσίας. Οι Έλληνες θα αγωνισθούμε να διαφυλαχθεί η αξία της Ελευθερίας και της Ευνομίας της κοινωνίας.

Όλοι δίνουμε εξετάσεις ηθικής αντιφασισμού και Ελληνικότητας. Κανείς ειδικός δεν βγήκε στην τηλεόραση να πει τι σημαίνει Έλλην ποιος είναι φασίστας, αυτός που αγαπά την Ελλάδα και την υπερασπίζεται από τους λαθρομετανάστες κλείνοντας Κερκόπορτες ή αυτοί που δίνοντας καθημερινά εξετάσεις υποχειριότητας στους πάτρωνές τους. Νταβατζή στο πορτοφόλι μας δεν θα βάλουμε. Σηκωθήκανε τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι. Που είναι οι κορυφαίοι ακαδημαϊκοί να ομιλήσουν επί τούτου; Και αυτοί σιωπούν. Αν νομίζουν ότι το ένστικτό της αυτοσυντήρησης της Ελληνικής φυλής είναι μειωμένο ας γνωρίζουν ότι απατώνται οικτρά. Η Ελλάς επέζησε χιλιετιών. Ο Ελληνικός λαός θα υπερασπισθεί την χώρα. Τριάντα χρόνια γλεντοκοπούσανε όλοι οι πολιτικοί με δανεικά και το ένοχο πολιτικό κατεστημένο δεν έκανε τίποτα, εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων. Ουδείς της λίστας Λαγκάρτ έχει πειραχθεί. Οι πολιτικοί που έφθασαν την Ελλάδα στο σημείο αυτό δεν τιμωρήθηκαν ακόμη. Δεν έχουν ούτε αρετή ούτε και τόλμη οι αρμόδιοι επί τούτου. Αυτά τα φαινόμενα της εγκληματικότητας είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής διαφθοράς αλλά και της ατιμωρησίας. Έβγαλε η αστυνομικός το πιστόλι και συνέλαβε τον δολοφόνο και περνάει από ΕΔΕ. Έναν αστυνομικό παραλίγο να το σκοτώσουν το πλήθος και πυροβόλησε στον αέρα και τον περνούν ΕΔΕ. Έκανε παρανομία διότι στη κρίσιμο στιγμή δεν πήρε την άδεια των προϊσταμένων. Αυτούς τους νόμους τους επέβαλαν οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες για να έχουν την αστυνομία σε αδράνεια για να επιβάλλουν τα σχέδια τους.

Οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες αιφνιδίασαν αντί να αιφνιδιαστούν με μια ενορχηστρωμένη καθολική και αποτελεσματική δράση. Ουδεμία παρέκκλιση, ουδεμία αντίρρηση χωρίς ερωτηματικά από επίσημους παράγοντες γι’ αυτήν. Ούτε δικτατορία να ήτανε. Παρακάμφθηκε η Βουλή. Ογκωδέστατοι φάκελοι ετοιμάστηκαν «εν μια νυκτί». Αποτελεσματικότητα 100%. Ουδεμία σύγκριση με το παρελθόν για άλλες υποθέσεις Υπουργών και Βουλευτών κλεπτών και προδοτών που οδήγησαν την ΕΛΛΑΔΑ σε αυτό το σημείο με τα μνημόνια. Κραυγαλέα αντίθεση. Και κατά «σύμπτωση 13 Εισαγγελείς και 33 οι υποθέσεις». Αριθμοί που παραπέμπουν στην ιουδαιοχριστιανική παράδοση με τις αυτοεκπληρούμενες προφητείες. Με συνοπτικές διαδικασίες και σε 9 σελίδες, μόνο σε 9 σελίδες. Μια απάτη για να είναι αληθινή πρέπει να είναι μεγάλη. Διάτρητο. Για να αποδείξουν οι Νταβατζήδες πόσο τεκμηριωμένο είναι το κατηγορητήριο μόνο σε 9 σελίδες. Για τόσες πολλές υποθέσεις. Τι σύγκριση μπορεί να γίνει με άλλες υποθέσεις την 17η Νοέμβρη κλπ και ακόμη την μη εισέτι παραπομπή των κλεπτών, απατεώνων και προδοτών των μνημονίων της ΕΛΛΑΔΟΣ. Να αναλογισθούμε την βραδύτητα του Δημοσίου και ιδιαίτερα της Δικαιοσύνης, τι συντέλεσε σε αυτή τη ταχύτητα της οργάνωσης των συλλήψεων και της ταχύτητας γραφής όλων των φακέλων;

Αυτά δείχνουν ότι όλα διατάχθηκαν για τα όμματα των Παγκόσμιων Νταβατζήδων να υπόγραψαν οι αρμόδιοι δικαστικοί. Δείχνει ότι οι δικαστικοί δεν είναι ανεξάρτητοι και εκτέλεσαν άνωθεν εντολές, υπόγραψαν δοτά. Δεν ενήργησε η Δικαιοσύνη ανεξάρτητα και αδέκαστα. Αιφνιδιάστηκαν όλοι. Οι δημοσιογράφοι ανταγωνίζονται ποιος καλύτερα θα δικαιολογήσει το απροσδόκητο γεγονός. Όλοι κατά κόρον δηλώνουν ότι η δίκη θα είναι δικαία. Αλλά ποιος αμφισβήτησε την δίκη πριν ακόμη γίνει. Όλοι οι δημοσιογράφοι παπαγαλάκια σε μια ορχήστρα χωρίς παραφωνία. Ούτε δικτατορία να ήτανε. Το ίδιο το κατηγορητήριο η ταχύτητά του σε σύγκριση με το παρελθόν αλλά και οι 9 σελίδες του στο τέλος να το ιδείτε, θα ενοχοποιήσουν τους υπογράψαντες μετά την δίκη. Ένας αδιόρατος κυπάς πάνω από τα κεφάλια δικαστικών και πλείστων δημοσιογράφων. Μια Εισαγγελική αυθαιρεσία για την βαρύτητα του κατηγορητηρίου. Τέτοια υποτακτικότητα δεν ξαναεπαναλήφθηκε. Εμβρόντητη η Παγκόσμια κοινότητα και οι ίδιοι οι Νταβατζήδες ούτε που το φανταζότανε. Αναμείνατε τα αποτελέσματα. Και οι φωνές για την αντίθεση αυτή προέρχονται και από πανεπιστημιακούς συνταγματολόγους. Απέναντι σε τόσο αφερέγγυες αρχές «το σιγάν κρείττον εστί του λαλείν».

Η Δικαιοσύνη δεν υπήρξε αδέκαστη αλλά άδικη με την Εισαγγελική της αυθαιρεσία. Το Σύστημα άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και θα συλλέξει τις συνέπειες. Χρονίζει η παραπομπή των κλεπτών, απατεώνων, προδοτών και με αίολες αιτιάσεις παραπέμπει ένα κόμμα ως εγκληματική συμμορία. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι υπάρχουν ανεξάρτητοι Δικαστικοί και τα χθεσινά γεγονότα να αφεθούν ελεύθεροι οι Βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος το επιβεβαιώνουν και η Ελληνική Δικαιοσύνη καλείται να απαντήσει αν το κατηγορητήριο επί της αρχής είναι εννοιολογική παραχάραξη και σοφιστεία, εννοιολογικός φασισμός, με το οποίο πολιτικοί προσπαθούν να εκβιάσουν την απόφαση της επί του φλέγοντος ερωτήματος, αν δηλαδή το συγκεκριμένο κόμμα είναι εγκληματική οργάνωση.

Ευελπιστούμε ότι οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες και οι Υποχείριοί τους Golden boys της πολιτικής και της δημοσιογραφίας θα χορέψουν στο τέλος το χορό της μαϊμούς.