ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΠΙΛΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΣΜΟΥΝ ΔΥΣΩΔΙΑ.

Βακχείου του Απολλωνιαδίτου. Αθήνα 24 Φεβρουαρίου 2014.

Αγαπητοί Συνέλληνες

Ιδού ένιοι Αρεοπαγίτες με εννοιολογική αυθαιρεσία και ελλιπή και μεμονωμένα στοιχεία διαστρεβλώνουν την φιλοπατρία Ελλήνων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και με αυθαίρετο αξιωματικό ορισμό τους χαρακτηρίζουν ως μέλη εγκληματικής οργανώσεως και ναζιστές και επιμελώς προσπαθούν ένα κόμμα να το θέσουν εκτός νόμου ως άλλο ΚΚΕ, όταν υπάρχουν αντιδράσεις και αντίθετες γνώμες έγκριτων ειδικών πανεπιστημιακών καθηγητών επί τούτου. Και δυστυχώς ενώ υπάρχουν Αρεοπαγίτες με διαφορετική γνώμη δεν έχουν το θάρρος να τις διατυπώσουν δημοσίως. Καταισχύνη.

Ιδού δικαιωνόμαστε για μία ακόμη φορά για τας από διετίας επισημάνσεις μας δια το έργο των ΜΚΟ (Μέλη Κλεπτικών Οργανώσεων) ένα δίκτυο πολύ καλά οργανωμένο χωρίς παραγωγικό έργο και όχι μόνον, πύλες κλοπής του πλούτου των Ελλήνων με παχυλούς μισθούς κάποιων Golden Boys οι οποίοι ήταν επιφορτισμένοι να απομυζούν το χρήμα των Ελλήνων πολιτών με διάφορους ευσχήμους μεθοδεύσεις υπερδιογκωμένες αποζημιώσεις το μέγιστο μέρος των οποίων κατέληγε σε καταθέσεις υπέρ των Παγκόσμιων Νταβατζήδων Σιωνιστών κυρίως και μη. Ένα καρκίνωμα ένα δίκτυο άριστα οργανωμένο και επιμελημένο στις λεπτομέρειες κλοπής του πλούτου των Ελλήνων πολιτών ως βδέλλες απομυζούσες το πολύτιμο αίμα των Ελλήνων. Η Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία και αυτή σιωπά, ουδέν, διότι και αυτή είναι μέσα στο παιχνίδι. Αλλά τίποτα δεν θα γινότανε αν όλοι οι Πρωθυπουργοί μετά την Μεταπολίτευση με εξαίρεση τον Μεγάλο Καραμανλή δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι. Υπογράφουν πριν την εκλογή τους ως πρωθυπουργοί συμβόλαια εξυπηρέτησης και υποταγής με συμβόλαια θανάτου στους Παγκόσμιους Νταβατζήδες ισχυρότερα και αυτών που υπέγραψαν για να σπουδάσουν στο Χάρβαρντ. Είναι ΠΡΟΚΑΤ πρωθυπουργοί με την χρηματική κλπ υποστήριξη των Παγκόσμιων Νταβατζήδων. Και οι υπουργοί και οι υπηρεσιακοί παράγοντες σε σημαντικά πόστα αλλά και η μεγίστη μερίδα των βουλευτών ομοίως ενεργούν.

Και η Δικαιοσύνη αποδεικνύεται διαβλητή και μεροληπτεί. Δεν υπήρξαν διαφοροποιήσεις Αρεοπαγιτών για την νομιμότητα του Κόμματος της Χρυσής Αυγής; Ας βγουν να πουν τον αντίλογο. Βέβαια έχουν το αιτιολογικό ότι απέναντι των νόμων που ψήφισαν οι βουλευτές χωρίς να τους διαβάσουν είναι ανθελληνικοί και εξωτερικής προέλευσης από τα ειδικά Κέντρα των Παγκόσμιων Νταβατζήδων, δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Αλλά φευ Συνέλληνες δεν αισχύνεσθε, η Ελλάς καταρρέει και εσείς δεν μπορείτε να βρείτε εννοιολογικές μεθοδεύσεις για να τους τιμωρήσετε. Το πρώτο.

Τιμωρήσετε ανελέητα τους υποχείριους και τα εκτελεστικά όργανα. Αποστείλετε στην Δικαιοσύνη όλους τους πρωθυπουργούς ζωντανούς και μη στην Δικαιοσύνη και τότε θα ιδούμε αν θα ξεράσουν τους Νταβατζήδες τους, τους πάτρωνές τους, αυτούς με τους οποίου υπέγραψαν συμβόλαια προδοσίας και πώλησης της Ελλάδος μας. Υποχείριοι. Ακόμη δεν απωλέσαμε τας φρένας μας και δυνάμεθα να διατυπώνουμε αλήθειες. Προδότες και αυτοί που τις διέπραξαν και αυτοί της Δικαιοσύνης που δεν κινήθηκαν να τιμωρήσουν. Τα υπόλοιπα είναι εννοιολογικός φασισμός. Πλείστοι δικαστικοί είναι εννοιολογικοί παραχαράκτες, σοφιστές και επειδή αυτό τρέφεται εναντίον των αδαών και ανυπεράσπιστων πολιτών λέγεται εννοιολογικός φασισμός και συνέργεια σε προδοσία. Προδότες δεν είναι μόνον αυτοί που προδίδουν ή δεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και όσοι τους συγκαλύπτουν. Φαίνεται ότι το τελευταίο προπύργιο απονομής δικαιοσύνης και τιμωρίας των ενόχων είναι μερίδα μόνο Ελλήνων Δικαστών. Να θυμηθείτε την ρήση του Ανδρέα Κάλβου στα Ηφαίστεια. "Είναι πολλά τα πλήθη των και τρομερά εις την όψιν. Αλλ' ένας Έλλην δύναται, ένας άνδρας γενναίος να τα σκορπίσει. Τα Ηφαίστεια." Ανδρέας Κάλβος. Τώρα ξύπνησαν κάποιοι δικαστικοί να κινηθούν προς τιμωρία των απατεώνων, κλεπτών και προδοτών; Καταισχύνη. Θαρρσείτε Έλληνες Λέοντες και Ανωτάτη Πνευματική Ηγεσία. Ομιλήσετε με θάρρος και πείτε την Αλήθεια. Υποχείριοι όλοι, η μεγίστη μερίδα των Ελλήνων ιθυνόντων. Δυστυχώς η Κυβέρνηση και οι πρωθυπουργοί χορεύουν την Ελλάδα στον χορό της μαϊμούς προς τέρψιν των Παγκόσμιων Νταβατζήδων και η Ανωτάτη Πνευματική ηγεσία η Δικαιοσύνη και η Εκτελεστική εξουσία οι αρμόδιοι να κινηθούν καθεύδουν Αιδώς Αργείοι κακελέγχεα είδος αγητοί.