AVE IMPERATOR TSIPRA, MORITURI TE SALUTANT.

ΑΘΗΝΗΣΙΝ: 12-12-2014. Δεκάτη ενάτη, ενάτη μεσούντος ΠΟΣΕΙΔΕΩΝ 1ο/698ης ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ, 2790 Α.Π.Ο. Βακχείου του Απολλωνιαδίτου.

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Μετά την επανάσταση του 1821 οπότε απελευθερώθηκε μέρος της Ελλάδος από την οθωμανική αυτοκρατορία δεν έπαυσε να είναι χρεωμένη στα ξένα τοκογλυφικά κέντρα με την συνέργεια Ελλήνων υποχείριων προδοτών και φυσικά με το αζημίωτο. Η κατάσταση αυτή με ενδιάμεσες χρεοκοπίες συνεχίσθηκε έως το 1982 οπότε την διακυβέρνηση της χώρας ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα αυτό δανείσθηκε για να κάνει φιλολαϊκή πολιτική και παροχές με δανεικά. Τα δανεικά χρήματα δεν θα  τα έβρισκε αν δεν έδινε ρητές υποσχέσεις και εγγυήσεις στους τοκογλύφους Παγκόσμιους Νταβατζήδες του κόσμου και των εθνών ότι θα συνεργούσε στην χρεοκοπία της Ελλάδος δηλαδή το ξεπούλημα της χώρας αντί ευτελούς αμοιβής.

Ποιος θα δάνειζε γνωρίζοντας ότι δεν θα έπαιρναν με τόκο τα χρήματα που έδωσε όταν  η Ελλάς αδυνατούσε να τα πληρώσει. Μας δάνεισαν διότι είχαν με εγγυητή τον ψευτοηγέτη Παπανδρέου ότι θα τα έπαιρναν με τόκο ή θα εκποιοίτο η Ελλάς. Άλλωστε είναι γνωστή η ρήση του Παπανδρέου, σε ερώτηση και πως θα τα ξεπληρώσετε τα δάνεια. Απάντηση. Και ποιος θα ζει τότε. Άκουσον Συνέλληνα απάντηση. Από πρωθυπουργό Ελλάδος που αποκαλείτο χαρισματικός. Τα κέντρα της διακίνησης του προφίλ των πολιτικών με τα υποχείρια παπαγαλάκια αυτά του διεμήνυσαν να λέε. Ποιος δανείζεται αν δεν δύναται να τα ξεπληρώσει, ποιος σώφρων δανείζεται για να ξεπληρώσει τα δανεικά με δανεικά και έως πότε, αν δεν βάλει ενέχυρα.

Ακούστηκε ότι θα βάλει και ενέχυρο την Ακρόπολη. Γιατί; Διότι αυτό είναι το ποιόν ορισμένων και αυτούς επιλέγουν οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες για πρωθυπουργούς. Πως αποκαλείται ένας τοιούτος. Ανθέλλην προδότης. Συνεχίσθηκε η επιδείνωση με εορτοδάνεια θαλασσοδάνεια διακοποδάνεια να σε παρακαλάνε επιμόνως. Οι αρμόδιοι για την έκδοσή τους παίρνανε τα ποσοστά τους. Έως ότου ο μεν Κ. Καραμανλής ζητούσε βοήθεια έστω και στο παραπέντε να σωθεί η Ελλάς, έως ότου με την άρνηση συνεργασίας του Γιωργάκη Παπανδρέου παράδωσε την εξουσία για να απαλλαγεί από τα δύσκολα. Και ο Γιωργάκης έδωσε μια στη Ελλάδα και βρέθηκε στον πάτο του πηγαδιού. Χρεοκόπησε την Ελλάδα όλοι οι κοινωνικοί ιστοί κατεστράφησαν και η Ελλάς χρεώθηκε ακόμη περισσότερο με τόκους δυσβάστακτους. Το μέγιστο χρέος πολλαπλασιάστηκε με αυθαίρετους και λανθασμένα υπολογισμένους τόκους υπερβολικά το μέγιστο μέρος των οποίων δεν είναι χρέος .

Οι δανειστές από πουθενά αλλού δεν θα έβρισκαν τέτοια πρόσοδο. Αδίστακτοι ρουφούν το αίμα μας σαν βδέλλες αχόρταγοι χωρίς διακοπή και όσο καθιστούν αδύναμη την Ελλάδα τόσο περισσότερο επιτίθενται με τη ανοχή όλων των τελευταίων κυβερνήσεων. Οι Έλληνες πολίτες τιμώρησαν το ΠΑΣΟΚ και μερικώς την ΝΔ και απρόσμενα για τους δανειστές έδειξε μεγάλες αντοχές και αντεπετέθηκε. Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα ήταν δυσμενέστερο αν προγραμματιστικές μεθοδεύσεις και αλχημείες δεν αύξανοναν το χαμηλό κάτω από το 15% ποσοστό της ΝΔ. Νοθεία χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις. Αντιλαμβάνονται ότι το παιχνίδι της Ελλάδος το χάσανε και με παράταση και μεθόδευση εκλογής υποχείριου Προέδρου της Δημοκρατίας ποίου του υποχείριου επί μακρόν Δήμα και προσπαθούν να υφαρπάσουν όσα περισσότερα. Και η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργοί και λοιποί υπουργοί και στελέχη με εννοιολογικές παραχαράξεις απατεωνίες και σοφιστείες επιδιώκουν την υποδούλωση και το ξεπούλημα της ΕΛΛΑΔΟΣ. Αυτό το ονομάζουν έξοδο στις αγορές δηλαδή πάλι δανεικά για να ζήσουμε και ποτέ να μη ανορθώσει ανάστημα η ΕΛΛΑΣ. Μα το σύστημα όλο ελέγχεται από τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες. Χρηματιστήρια Τράπεζες Πρωθυπουργοί και ανώτατοι παράγοντες της Ε. Ε. της Ελλάδος όλων των χωρών της Ευρώπης οι ηγέτες υπακούουν και εκτελούν τα διατασσόμενα ως μαριονέτες. Το επίπεδο των εξουσιαστών είναι τόσο πολύ χαμηλό που ακούγονται διατυπώσεις που δεν θα τις ξεστόμιζε ούτε μαθητής του Γυμνασίου. Όλο το κατακάθι και ο απόπατος της κοινωνίας κατέλαβε ανώτατες θέσεις πρόθυμοι να εκτελέσουν εντολές αντί αδράς αμοιβής. Όπως το 1965 έτσι και τώρα δίδονται και προσφέρουν υψηλές αμοιβές σε όσους ψηφήσουν τον Πρόεδρο και εκλεγεί ο υποδεικνυόμενος Δήμας.

Τελευταίες ημέρες ένα σκηνικό από το 80% των δημοσιογράφων με μια πλαστή εικόνα για το πώς θα χρεοκοπήσει την Ελλάδα ο Τσίπρας. Τη Ελλάδα χρεοκόπησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. ΟΙ Νταβατζήδες είναι αδίστακτοι και τα παίρνουν ευκολότερα από το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Προτίστως πρέπει να τιμωρηθούν  τα δύο αυτά κόμματα και να τα στείλουμε στο 0% στον Καιάδα και τους πολιτικούς τους στη φυλακή. Από τον Τσίπρα γνωρίζουν ότι θα τα πάρουν δυσκολότερα και ούτε θα κάνουν στην Ελλάδα χειρότερα από όσα δύνανται και πήραν. Επιτέλους πρέπει να τιμωρηθούν και η ΕΛΛΑΣ δύναται να αντεπιτεθεί και να χρεοκοπήσει την Ευρώπη. Το χρέος της Ελλάδος είναι μικρότερο του ημίσεως από αυτό που υπολογίζουν με αυθαίρετους και ψευδείς υπολογισμούς, και οι Νταβατζήδες αν δεν δεχθούν την περικοπή στο ήμισυ τουλάχιστον θα χάσουν όλα τα απαιτούμενα.

Να ακυρωθούν όλες οι συμφωνίες με τις οποίες παραχώρησαν όλον τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος στους Rockslides. Ακούμε μόνον αυτά που μας επιτρέπουν. Υπάρχει και ο άξονας Ρωσίας Κίνας. Ας δείξουμε ότι τα συμφέροντά μας μπορούν να τα εξυπηρετήσουν και άλλοι. Ακούστε Συνέλληνες Πολιτικοί. Τα παιχνίδι είναι επικοινωνιακό και ουχί επιστημονικό και μη επαρκώς αιτιολογημένο. Θαρσείτε. Δείξτε πυγμή και θα δείτε τις αντιδράσεις τους ότι είναι αντιδράσεις ανθρώπων με πλούτο χρήματος αλλά ανοήτων που δεν δύνανται να τον διαχειριστούν και με πνευματικό επίπεδο πολύ χαμηλό και εύκολα διαχειρίσιμο με το Ελληνικό δαιμόνιο. Πάρτε παραδείγματα από τους Αρχαίους Έλληνες. Πετάχτε την Τρόϊκα εκτός Ελλάδος και μη την ξανασυναντήσετε. Έχουμε πολύ ορυκτό πλούτο όχι μόνον φυσικό αέριο και υδρογονάθρακες αλλά και πολύτιμες Σπάνιες Γαίες που οι Χημικοί τις γνωρίζαμε από τους καθηγητές από το 1960. Άκουσον  Άκουσον και ουδείς πολιτικός διανοήτο να ομιλήσει για τον πλούτο αυτό από τότε ακόμη και πριν το 1960. Προδότες και εντολοδόχοι υποχείριοι ξένων κέντρων που μεθόδευσαν την αρπαγή του πλούτου αυτού. Την κλοπή του.

Η άμυνα εξασθενημένη αλλά μη δειλιάζετε. Έχει όπλα η Ρωσία καλύτερα από αυτά της USA. Γι΄αυτά της Ευρώπης  είναι ένα μηδενικό αφού δεν διαθέτει στρατό, μια πορδή που υπακούει στις εντολές των Νταβατζήδων της, ανίκανη να οδηγήσει τα έθνη που την συγκροτούν. Νικητής είναι όχι οι πολλοί μεσαίοι αλλά ο Αρχηγός που θα οδηγεί σωστά. Τα βάλανε με τον Τσίπρα σε ένα αίσχιστου είδους παρασκήνιο και επικοινωνιακό παιχνίδι. Όλα μια απάτη καθοδηγούμενη από αμόρφωτούς. Μη δειλιάζεις Τσίπρα. Οι εκλογές είναι δικές σου. Θα τις πάρεις και με διαφορά με αυτοδυναμία. Πρόσεχε το πρόγραμμα καταχώρησης στοιχείων διότι επειδή είμεθα και προγραμματιστές σε δηλώνουμε κατά την καταχώρηση των στοιχείων στις Ευρωεκλογές διακινήθηκαν μέρος των ποσοστών από τον Σύριζα τους ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή στη Ν. Δημοκρατία. Απάτη έγινε και χωρίς να δύνασαι να το αποδείξεις. Πρέπει να είχε υπάρξει παράλληλο σύστημα καταχώρησης στοιχείων. Αυτό να γίνει για τις βουλευτικές εκλογές που αναμένονται μέσα στον επόμενο Ιανουάριο. Τσίπρα είσαι ο νικητής των βουλευτικών εκλογών και πρέπει από τούδε να είσαι σε θέση το επόμενο πρωί να διώξεις την Τρόικα να κλήσεις τα τηλέφωνα στις μαριονέτες της ΕΕ και να ρισκάρεις πολύ την  έξοδο από το Ευρώ. Πρέπει να το κάνεις. Αποδείχθηκε ανίκανη η ΕΕ να βοηθήσει και όχι μόνο, αλλά έγιναν και μεγάλα λάθη. Να ζητήσεις ευθύνες από επώνυμους ευρωπαίους ηγέτες. Για όλα φταίει η ΕΕ και το ΔΝΤ. Σωστά τους κατηγορείς και γίνε επιθετικότερος όσο ποτέ άλλοτε. Έχεις εξυπνάδα και το Ελληνικό δαιμόνιο. Δείξε τα αυτά σε όλους τους αμόρφωτους, τις μαριονέτες κατ’ όνομα ηγέτες της ΕΕ ακόμη στην μαριονέτα τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Μόνον στη Ρωσία και την Κίνα μπορείς να ελπίζεις. Αλλά πάνω από όλα αυτά εσύ είσαι ο ηγέτης της Ελλάδος και θα νικήσεις τους ανόητους. Παραδειγματίσου από τον Λεωνίδα, τον Θεμιστοκλή τον Μ. Αλέξανδρο. Στην ανάγκη και θεοί πείθονται. Δεν υπάρχουν δυσμενή γεγονότα η ευφυΐα σου τα ρυθμίζει όλα. Πάρε σωστές πληροφορίες και αποφάσισε γενναία. Τις ζημίες μπορούν να μας τις κάνουν είτε είναι η ΝΔ ή εσύ Τσίπρα, Αλλά μαζί με τις ζημιές της Ελλάδος μεθόδευσε επιθέσεις και εκδικήσου ανελέητα και έξυπνα και συνετά με μοχλό Ρωσία και Κίνα και μη δειλιάσεις.  Γενναίε και χαμηλόφωνε Τσίπρα. Εκδικήσου. Ακούω τώρα τις θέσεις των ευρωπαίων ηγετών. Επίπεδο ηλιθίων του Γιούνγκερ Σόιμπλε της Μέρκελ και λοιπών. Όλο το Παγκόσμιο κατακάθι και ο απόπατος εναντίον της ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ του Παγκόσμιου πολιτισμού.

Εμείς μπορεί να χάσουμε πρόσκαιρα μερικά δις αλλά θα κερδίσουμε μακροχρόνια μια ανεξάρτητη Ελλάδα κύρια του πλούτου της. Αυτοί θα χάσουν την Ελλάδα και με εμπλοκή της Ρωσίας και Κίνας όλη την Ανατολική Μεσόγειο.  Η νίκη είναι με το μέρος της Ελλάδος.

ΧΑΙΡΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.