ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣ ΚΟΡΑΚΑΣ. ΤΙΜΩΡΕΕΙΣΘΕ ΩΣ ΔΕΙ ΔΙ’ ΑΓΧΟΝΗΣ ΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΘΗΝΗΣΙΝ 21-1-2015: 11η Λήγοντος Γαμηλιώνος έτους 2791 Α.Π.Ολ.

Βακχείου του Απολλωνιαδίτου.

 

ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Καταστρέψατε την Ελλάδα μου την Πατρίδαν μου, την χρεοκοπήσατε με τα δανεικά που παίρνατε για να δίδετε το 10% στους απλούς πολίτες και το υπόλοιπα να τα παίρνετε μαζί με τις Ντολάντες και τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες Σιωνιστές.  Και ούτως να διατυπώνετε ότι τα φάγαμε όλοι μαζί. Είστε κλέπτες, απατεώνες, εννοιολογικοί παραχαράκτες, σοφιστές, υποχείριοι, Προδότες. Μοιράζετε υποσχέσεις μετεκλογικές για να σας ψηφίσουν όσους ξεγελάσετε, αλλά τίποτα για τις μεταπολιτευτικές και προεκλογικές παρανομίες σας, αυτές της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Παλιοτόμαρα προδότες με την πολιτική των δανεικών και διασπάθισης κλοπής του χρήματος χρεοκοπήσατε την Ελλάδα την Πατρίδα μου και πρέπει να τιμωρηθείτε. Την καταστρέψατε και μαζί και το μέλλον των παιδιών μας, καταστρέψατε τον κόσμον μου, τον ψυχικόν μου διάκοσμον, την πολιτισμικήν κληρονομίαν των προγόνων μου Ελλήνων όπως και τόσων άλλων Εντίμων Σενελλήνων. Με ξένους σκηνοθέτες και σεναριογράφους επικοινωνιακής εικόνας, χωρίς οντολογικόν αντίκρισμα διεξάγει τον προεκλογικό αγώνα του ο Σαμαράς. Πού η τεκμηρίωση, πού η φερεγγυότητα, πού η αποδεικτική λογική, πού η πραγματικότητα των απόψεών του. Αρχή τους, η διαχρονική Σιωνιστική αρχή, το δόγμα, το δίλλημα και ένα ψέμα για να είναι πιστευτό πρέπει να είναι μεγάλο και τρομοκρατικό. Θα σας πολεμήσω έως υστάτης ρανίδος του αίματός μου.

ΥΠΑΤΕ ΘΕΕ ΔΙΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΕΝΟΙΤΟ.

Αντί άλλου τινός, ιδού αποσπάσματα περί τινών όσων εγράφομεν κατά την παρέλευσιν των ενιαυτών 2013-2015 αποσπασματικώς.

 

ΑΘΗΝΗΣΙΝ: 24-6-2014

ΤΙΣ ΕΣΤΙΝ ΕΛΛΗΝ. ΑΥΤΙΣ ΔΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΟΝ ΟΜΑΙΜΟΝ ΤΕ ΚΑΙ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΙ ΗΘΕΑ ΤΕ ΟΜΟΤΡΟΠΑ. (ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΟΥΡΑΝΙΑ 144).

"Αν θέλουμε να προοδεύσει ο τόπος, πρέπει οι πολιτικοί να μάθουν να φιλοσοφούν, διαφορετικά την πολιτική να αναλάβουν οι φιλόσοφοι" ΠΛΑΤΩΝ -(427 - 347),

"Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ' ελεύθερον το εύψυχον κρίναντες μη περιοράσθε τους πολεμικούς κινδύνους" Θουκυδίδης -(460-398).

"Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες

για να βελτιώσει το επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει", Θουκυδίδης -(460-398).

Όποιος δεν ξέρει από που έρχεται, δεν ξέρει που βρίσκεται και λογικά, ούτε ξέρει που πηγαίνει. Θουκυδίδης -(460-398).

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ  ΕΣ  ΑΕΙ ΠΑΡΑ  ΔΥΝΑΜΙΝ  ΤΟΛΜΗΤΑΙ ΠΑΡΑ  ΓΝΩΜΗΝ  ΚΙΝΔΥΝΕΥΤΑΙ ΚΑΙ  ΕΝ  ΤΟΙΣ  ΔΕΙΝΟΙΣ  ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ -(460-398).(ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ).

"Ζεύ πάτερ, ή πολλών τε κακών λύσειας άπαντας, ει πάσιν δείξαις οίω τω δαίμονι χρώνται." Πυθαγόρου «Χρυσά Έπη», στίχοι 61-62"

" Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας. Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν: την Αυθάδεια σαν Δικαίωμα, την Παρανομία ως Ελευθερία, την Αναίδεια του λόγου ως Ισότητα και την Αναρχία ως Ευδαιμονία." ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ.

"Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων." ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν." ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ.

"Η μεγαλοσύνη των εθνών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα." Κωστής Παλαμάς

"Είναι πολλά τα πλήθη των και τρομερά εις την όψιν. Αλλ' ένας Έλλην δύναται, ένας άνδρας γενναίος να τα σκορπίσει. Τα Ηφαίστεια." Ανδρέας Κάλβος

"Έστήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται και ες αεί έσσεται." Πυθία Νικάνδρα.

«…. Αλλά παρά τα παραπατήματα και της συγχρόνου επιστήμης, «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ» υπήρξεν, υπάρχει και θα υπάρχει, διότι πέραν όλων των ανωτέρω η τεραστία δυναμικότης και ζωτικότης της αποδεικνύεται και από τους συνεχείς και αξιοθαύμαστους αγώνας της, που είναι και αυτοί αποτέλεσμα μιας ηρωϊκής παραδόσεως, αλλά και πίστεως φανατικής

προς τα ευγενέστερα και υψηλότερα ιδεώδη του ανθρώπου, τα οποία πρώτη η Ελληνική φυλή και το Ελληνικό πνεύμα εδίδαξεν στην ανθρωπότητα. Καθηγητής Κ.Π.Α. Ιωάννης Γ. Κούμαρης»

"Είπα του θεού μου. Κάνε με θεέ αόρατο. Και κείνος μου απάντησε. Όχι γιατί θα μπλέξω." Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης.

ΤΙΣ ΕΣΤΙΝ ΕΛΛΗΝ: Έλλην είναι μία Ελληνική λέξη η οποία προσδιορίζει και ονοματίζει τους ανθρώπους οι οποίοι κατοικούσαν από εκατοντάδες χιλιετιών, εκατομμυρίων ετών στον Αιγιακό χώρο, γνωστοί ως Πελασγοί, Προέλληνες και σήμερον ονομαζόμενοι Έλληνες. Είναι μία λέξη η οποία χρησιμοποιήθηκε για να προσδιορίσει όλους όσους απαρτίζουν την Ελληνική Φυλή, εμάς που από αρχαιοτάτων ετών άνω των 1.000.000 ετών κατοικούμε στον Αιγιακό χώρο και μας διαχωρίζει και μας διακρίνει από τις άλλες φυλές-λαούς ως μια φυλή με ιδιαίτερες ικανότητες ως η ιστορία μας αποδεικνύει. Περί τούτου δεν υπήρχε καμία αμφιβολία έως πριν μερικών δεκάδων ετών και μετέπειτα οπότε κάποιοι διατύπωσαν αντίθετες απόψεις περί τούτου, κατά πόσον η λέξη αυτή ορθά προσδιορίζει εμάς τους σημερινούς Έλληνες. Δηλώνουμε προς τούτοις ότι δεν είμαστε ρατσιστές με την έννοια ως αυτή προσδιορίζεται ούτε στον νέο υπό ψήφιση νόμο, ούτε και ως στα έγκυρα και αδέσμευτα παγκόσμια λεξικά προσδιορίζεται η έννοια αυτή, αλλά αποδεχόμαστε την ύπαρξη φυλετικών διαφορών και ιδιαιτεροτήτων μεταξύ φυλών-λαών μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται ένα έθνος. Οι Έλληνες έχουμε πλείστες αρετές μεταξύ αυτών και τις ανθρωπιστικές στις οποίες πρωτοπορούμε. Θα γινόμασταν ρατσιστές αν σύμφωνα με τις επιταγές των Παγκόσμιων Νταβατζήδων υποβαθμίζαμε τους εαυτούς μας και το επίπεδό μας έναντι ημών των ιδίων και από Ηγέτες του Παγκόσμιου Πολιτισμού εξισώναμε το επίπεδό μας με τη κατώτερη πολιτισμική στάθμη και παραγνωρίζοντας τις διαφορές μας, την αναδεικνύαμε ισάξιά μας. Θα ήμασταν τότε ανάξιοι απόγονοι των προγόνων μας Ελλήνων. Έχουμε επίγνωση του πολιτισμικού επιπέδου μας και σεβόμαστε όλους ανεξαρτήτως τους μετανάστες έστω και αν αυτοί βιαιοπραγούν εις βάρος των Ελλήνων, ως τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν. Οι μετανάστες δεν μας σέβονται. Οι Έλληνες Πολίτες θα δώσουν την ορθή λύση και θα τιμωρήσουν και αυτούς τους απατεώνες και προδότες που χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Αυτά που ανιστόρητοι ηγέτες της Ε.Ε. κόπτονται περί ρατσισμού, τους τα επιστρέφουμε στους ιδίους και στην πατρίδα τους. Στους ανθέλληνες, τους προσκυνημένους, τα σκουλήκια, τις βδέλλες, τα παράσιτα, τα ερμαφρόδιτα,που νομίζουν ότι επειδή η μύγα απέκτησε κώλο θα χέσει και τον κόσμο όλο απαντούμε. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης.

 

 

ΑΘΗΝΗΣΙΝ 2013

            Ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου ήταν συγκάτοικοι φοιτητές, δύο φιλαράκια, φιντανάκια στο Χάρβαρντ. Αυτοί που πηγαίνουν στο Χάρβαρντ δεν είναι τυχαίοι και προετοιμάζονται με συμβόλαια και όρκους αίματος για ύψιστες θέσεις και ότι θα εκτελούν τις εντολές των Παγκόσμιων Νταβατζήδων. Για να προσληφθούν, εκτός του οικογενειακού τους ιστορικού υπογράψανε ομοίως συμβόλαια. Σε αποκριές της εποχής τους ως φοιτητές ο ένας ενδύθηκε τροτέζα και ο άλλος νταβατζής. Και περιμένετε ο Σαμαράς να στείλει τον Παπανδρέου στη φυλακή. Μην ανησυχείτε. Έρχονται οι τιμωροί Ε ΕΨΙΛΟΝ και θα τους κανονίσουνε και τους δύο. Στην κατάλληλη στιγμή. ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ, ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΝ ΟΡΓΑΝΟΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ. ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ.

ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΣ ΠΟΡΝΕΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΜΕ ΚΛΑΔΟΝ ΕΛΑΙΑΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΑΝ ΤΟΥΣ ΖΩΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΝΤΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Η ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕΝ, ΕΞΕΧΑΣΕΝ ΤΟ ΓΕΜΗΣΙ; Στην αγχόνην στο Σύνταγμα και τα μυαλά τους στα κάγκελα της Βουλής.

Ο ΚΕΡΑΥΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ. ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ. ΕΣ ΤΑΡΤΑΡΑ. ΓΕΝΟΙΤΟ.

Οι Έλληνες δεν επιζητούμε ούτε καν επιθυμούμε να πάμε στον παράδεισο σε μια τριφηλή ζωή ως αμνοί. Επιζητούμε να πάμε στα ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ως Έλληνες  Τιμωροί-Ήρωες Λέοντες επί Γης και Αετοί των Αιθέρων, εκδικούμενοι αυτούς που βλάψανε την πατρίδα μας.

Οσονούπω έρχεται η σειρά της Γαλλίας και Γερμανίας και αμέσως η κατάρρευση της Ευρωζώνης. Ο λόγος απλός. Δεν πουλάει η Ε.Ε. Το μπακαλομάγαζο Ε.Ε. χρεοκόπησε. Ευελπιστούν στον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος. Έχουν μείνει μόνο τα τρωκτικά, οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες για να αποτελειώσουν ότι απέμεινε. Η Κομισιόν να συμμαζέψει τα άπλυτά της. Η Ελληνική Κυβέρνηση να απαιτήσει την αποζημίωση όλων των ζημιών σε βάρος της σε πλούτο, χρήμα και ανθρώπινες ζωές, λόγω των εσφαλμένων και κακόβουλων μνημονίων και οδηγιών από ΔΝΤ, ΕΕ και Γερμανία. Να εκδικηθεί ανελέητα όλους τους υπαίτιους. Να προβεί σε δικαστικές αγωγές κατά παντός υπευθύνου και κατά των ΕΝΟΧΩΝ και ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ αυτών στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

 

 

Αθήνα 15-5-2014

Γενναίοι Έλληνες είμαστε οι Λέοντες επί της Γης και οι Αετοί των Αιθέρων. Να εκδικηθούμε και να τιμωρήσουμε Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπανδρέου, Σημίτη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στελέχη της ΕΛΙΑΣ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ που προδώσανε και ξεπουλήσανε την ΕΛΛΑΔΑ μας, εκτελώντας εντολές και αυτοί και όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες των Παγκόσμιων Νταβατζήδων Σιωνιστών. Των παγκόσμιων κλεπτών που κερδίζουν παρασιτικά από τον πλούτο των Εθνών. Γνωρίζουν ότι όχι μόνον τα κλοπιμαία τους τώρα θα χάσουν αλλά και την ίδια την Ελλάδα από την Ευρώπη και την Δυτική Συμμαχία στην οποία είναι υποτελής. ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Παραδειγματιστείτε Έλληνες από τον ΜΙΛΤΙΑΔΗ, ΛΕΩΝΙΔΑ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΠΕΡΙΚΛΗ, ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΔΙΑΚΟ και ατρόμητοι με γενναιότητα τιμωρήσετε με την ψήφο σας τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες Σιωνιστές τιμωρώντας τα εκτελεστικά τους όργανα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ-ΠΟΤΑΜΙ, τους εννοιολογικούς απατεώνες και προδότες Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπανδρέου, Σημίτη και τα υπόλοιπα εκτελεστικά τους όργανα.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Γ' ΡΑΪΧ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΠΛΕΙΣΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΣ ΠΟΡΝΕΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΜΕ ΚΛΑΔΟΝ ΕΛΑΙΑΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΑΝ ΤΟΥΣ ΖΩΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΝΤΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Η ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕΝ, ΕΞΕΧΑΣΕΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ; ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΗΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ-ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΗΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΤΕ: Η ΠΑΤΡΙΣ ΑΛΙΣΚΕΤΑΙ. ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

ΥΠΑΤΕ ΘΕΕ ΔΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑΝ. ΕΣ ΤΑΡΤΑΡΑ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ  ΕΣ  ΑΕΙ ΠΑΡΑ  ΔΥΝΑΜΙΝ  ΤΟΛΜΗΤΑΙ ΠΑΡΑ  ΓΝΩΜΗΝ  ΚΙΝΔΥΝΕΥΤΑΙ ΚΑΙ  ΕΝ  ΤΟΙΣ  ΔΕΙΝΟΙΣ  ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ. ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ.

ΤΙΣ ΕΣΤΙΝ ΕΛΛΗΝ. ΑΥΤΙΣ ΔΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΟΝ ΟΜΑΙΜΟΝ ΤΕ ΚΑΙ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΙ ΗΘΕΑ ΤΕ ΟΜΟΤΡΟΠΑ. (ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΟΥΡΑΝΙΑ 144).

ΟΔΕ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ, "ΒΑΚΧΕΙΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΙΤΗΣ", ΕΣΤΙΝ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΝ ΔΟΡΑΤΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΒΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ. ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ  ΤΟ ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΡΥΕΤΑΙ, ΣΦΑΔΑΖΕΙ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΤΕ: Η ΠΑΤΡΙΣ ΑΛΙΣΚΕΤΑΙ. ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ.

ΥΠΑΤΕ ΘΕΕ  ΔΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΑΣ ΤΗΣ. ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΙΝΕΙΣ ΖΗΝΟΣ ΘΑΡΣΕΙΤΕ. ΠΕΤΑΣΑΤΕ ΚΕΡΑΥΝΙΟΝ ΟΡΘΟΝ ΛΟΓΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΗΓΕΤΩΝ.

Έλληνα αντιστάσου στη νοητική υποβάθμιση που μας επιβάλλουν οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες, στην υποβάθμιση της οικονομικής, πολιτισμικής, πολιτικής, κοινωνικής, καλλιτεχνικής, μορφωτικής, διατροφικής, θρησκευτικής, πνευματικής δραστηριότητας. Τιμώρησε τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες, τιμωρώντας τα εκτελεστικά τους όργανα, τους προσκυνημένους, τους υποχείριους, τους εντολοδόχους, τους προδότες.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΔΕΤΕ: Οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες, οι Διεθνείς Τοκογλύφοι, οι Σιωνιστές, διατηρούν το δικαίωμα και δηλώνουν. Εμείς κόβουμε το παγκόσμιο χρήμα και εσείς οι Κυβερνήσεις των Εθνών το αγοράζετε. Κατέχουν το 95% του χρυσού. Είπε κανένας ότι το πολίτευμα της Ελλάδος σήμερα είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία; Ρώτησε να μάθεις και κοίταξε να οιδείς. Οι αδαείς πολίτες απαντούν μεγάλο λάθος. Είναι Κοινοβουλευτική Δικτατορία. Δημιουργοί του Φασισμού και του Ναζισμού είναι οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες. Δημιούργημά τους είναι το Γ’ Ράϊχ και ο Χίτλερ. Πλείστα ηγετικά τους στελέχη ήταν εβραίοι στην καταγωγή. ΕΞΕΣΤΙ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ.

ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ. ΥΠΑΤΕ ΘΕΕ ΔΙΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ.  ΕΡΡΕΤΕ ΕΣ ΚΟΡΑΚΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ, Η ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΗ ΝΟΗΣΗ, Ο ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΔΕΝ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ, ΙΟΥΔΑΪΚΟ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ.

 

 

ΑΘΗΝΗΣΙΝ 23-12-2014:

Πάει πολύ να ασχολούμεθα και με το ποτάμι. Όταν έναν άσημο δημοσιογραφίσκο και ανεπαρκούς δείκτη πνευματικότητας τον Θεοδωράκη τον ακολουθούν επιστήμονες καθηγητές πανεπιστημίου αυτό σημαίνει ότι όλοι συλλήβδην είναι εκτελεστικά όργανα των Παγκόσμιων Νταβατζήδων. Μόνον αυτά. Ο Πρωθυπουργός και οι συν’ αυτώ απειλούν όσους βουλευτάς ψηφίσουν Παρών και επαίρονται δογματικά για την ορθότητα της θέσης τους να υπάρξει Πρόεδρος από αυτήν την Βουλή δηλαδή αυτόν που θέλουν να επιβάλλουν οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες Σιωνιστές. Δεν πείθει κανένα. Πρόεδρο θα τον εκλέξει η επόμενη Βουλή από τις εκλογές που σύντομα θα διεξαχθούν με νωπό εκλογικό αποτέλεσμα πολύ διαφορετικό από το ήδη υπάρχων. Σαμαρά δεν μας τρομοκρατείς διότι είσαι και υποχείριος και εκτελεστικό όργανο των Παγκόσμιων Νταβατζήδων αλλά και αυτά που σου επιβάλλουν να λες δεν τα αποδίδεις σωστά. Είσαι ανεπαρκής και ανθέλλην με βάση αυτά που διατυπώνεις και υπερασπίζεσαι.

 

ΑΘΗΝΗΣΙΝ 29-12-2014:

AVE IMPERATOR ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, MORITURI TE SALUTANT.

Από σήμερα οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες, οι Ντολάντες, οι Υποχείριοι-Προδότες και οι Μαριονέτες Ευρωπαίοι ηγέτες άρχισαν να χορεύουν τον χορό της μαϊμούς. Κούνα τους το δάκτυλο Imperator Τσίπρα κάθε ημέρα στις 12. Ο Ύπατος θεός ΔΙΑΣ και οι Δώδεκα Ολύμπιοι θεοί έκαναν εμφανή την παρουσία τους με τον χαρακτηριστικό αριθμό 12, αριθμό βουλευτών οι οποίοι επιπλέον απαιτούντο για την εκλογή του ΠτΔ, στις 29-12-2014 (2+9=11)1+1+1+2+2+0+1+4=12, 12η ώρα 12ου μήνα. 132 (1+3+2=6=12/2) Γενναίοι Έλληνες Βουλευτές, Εύγε και τρεις Εύγε Σας. Αθάνατοι θα εισέλθετε στα ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ.

 

ΑΘΗΝΗΣΙΝ 31-12-2014:

Σαμαρά είσαι παπαγαλάκι και διαβάζεις αυτά που σου υπαγορεύουν οι Ντολάντες Καθοδηγητές σου φοβούμενος μη κάνεις κάποιο λάθος από αυτά που σου υπαγορεύουν. Όλοι οι πρωθυπουργοί πριν την μεταπολίτευση απήγγειλαν τους λόγους τους από στήθους. Μας απειλείς αναίσχυντα, διότι αυτά είναι τα συμπεράσματά σου στο μυαλό σου είσαι ένα τρομοκρατημένο άτομο που απορρέει από την αδυναμία και ανεπάρκεια να χειρισθείς τα δημόσια θέματα να καθορίσεις όχι το μέλλον της Ελλάδος αλλά και του ιδίου σου του εαυτού. Είσαι δειλός, ανεπαρκής, δεσμευμένος, εντολοδόχος, υποχείριος, εκτελεστικό ανθρωπάριο όργανο των Πατρώνων σου Ντολαντών Καθοδηγητών σου.

 

 

 

ΑΘΗΝΗΣΙΝ 3-1-2015:

Ποίοι Συνέλληνες είναι αυτοί οι οποίοι οδήγησαν τους Έλληνες και την Ελλάδα σε αυτό το έσχατο σημείο χρεοκοπίας και καταισχύνης; Οι κύριοι συντελεστές είναι 5 Πρωθυπουργοί αλλά και πολλοί υπουργοί και ανώτατα στελέχη των κυβερνήσεών των, του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οι οποίοι με εννοιολογικές παραχαράξεις του λόγου, με σοφιστείες απεδείχθησαν εννοιολογικοί απατεώνες και όχι μόνον, αλλά και ένοχοι του κοινού ποινικού δικαίου οι οποίοι με πράξεις αντεθνικές κατέστησαν ηθικοί αυτουργοί και ένοχοι εσχάτης προδοσίας όλων όσων συνέβησαν κατά την διάρκεια των καθηκόντων τους. Δεν δύνανται να αποποιηθούν των ευθυνών των διότι ως πρωθυπουργοί ώφειλον να ελέγχουν καλώς τις παράνομες πράξεις και τους απατεώνες που ελυμαίνοντο  την Ελλάδα μέσω των δανεικών. Εάν δεν τα εγνώριζον; Δεν δύνανται να αποποιηθούν των ευθυνών τους με το αιτιολογικόν  άγνοιας, ανικανότητας και ανεπάρκειας. Να ελεγχθούν οι λογαριασμοί των και των συγγενών των. Ιδού, ποίοι είναι οι κύριοι και ηθικοί αυτουργοί ένοχοι εσχάτης προδοσίας, ένοχοι της νεότερης καταστροφής της Ελλάδος και των Ελλήνων Πολιτών μετά την Μικρασιατική καταστροφή.

1). Α. Γ. Παπανδρέου 50% Έλλην ένοχος, 2) Κ. Σημίτης 0% Έλλην ένοχος, 3) Γ. Α. Παπανδρέου 25% Έλλην ένοχος, 4) Α. Σαμαράς 100% Έλλην ένοχος, 5) Ε. Βενιζέλος 100% Έλλην ένοχος, 6) Κ. Καραμανλής 100% Έλλην ένοχος με αμφιβολίες αλλά βεβαίως ρίψασπις. Πρέπει να τιμωρηθούν δικαίως με ειδικούς νόμους των Ελλήνων παρακάμπτοντας τους ισχύοντας νόμους περί ευθύνης Πρωθυπουργών και υπουργών που επέβαλαν οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες Σιωνιστές ώστε να διευκολύνουν το έργο της κλοπής του Δημόσιου χρήματος από αυτούς και ούτως ώστε ειδώσι οι Πάτρωνές των Παγκόσμιοι Νταβατζήδες Σιωνιστές ότι η Ελληνική Πολιτεία έχει την δύναμιν να αποδώσει δικαιοσύνην, ούτοι δε αποδειχθώσι αδύναμοι να τους σώσωσι. Άπαντες δύνανται να εξιλεωθώσι μόνον αν καταστούν αυτόχειρες, παραδειγματιζόμενοι από τους 6000 νεότερους Έλληνες αυτόχειρες και τον αυτόχειρα Αλέξανδρον Κορυζήν μετά την κατάληψιν της Ελλάδος υπό των Γερμανών τότε και τώρα.

 

 

ΑΘΗΝΗΣΙΝ 12-1-2015

Το 80% των δημοσκοπήσεων είναι πλαστές και πληρωμένες να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Όταν ένα αμόρφωτο δημοσιογραφίσκο υποχείριο φιντανάκι των ΜΜΕ χωρίς να γνωρίζει Ελληνική γλώσσα που τον ακολουθούν άκουσον-άκουσον και καθηγητές πανεπιστημίου δια να του δώσουν κύρος, φερεγγυότητα και πνευματικό επίπεδο, φτιαχτός, ιδού αρχηγός του Ποταμιού, που δεν τον εγνώριζε ούτε η μάνα του, στις δημοσκοπήσεις παίρνει την τρίτη θέση μετά την Χρυσή Αυγή, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και αυτό ακόμη το ΚΚΕ, τότε τι συμπέρασμα εξάγεται διαφορετικό από το ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που τον αναδεικνύουν στην τρίτη θέση είναι πληρωμένα και δοτά. Τα αποτελέσματα εξήχθησαν χωρίς να ερωτηθεί ούτε ένας πολίτης, τηλεφωνικώς από τις Ντολάντες των Παγκόσμιων Νταβατζήδων.

Απάτη και νοθεία που πρόκειται να διαπραχθούν στις αμέσως επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Οι υπερβολικές δημοσκοπήσεις και τα ψευδή αποτελέσματά τους εις ένα αποσκοπούν, να αιτιολογήσουν, να τεκμηριώσουν και να δώσουν άλλοθι στην νοθεία που πρόκειται να διαπραχθεί μέσω του λογισμικού προγράμματος καταχώρησης αποτελεσμάτων με εντολές τύπου.

IF (συνθήκη)

THEN DO (διαμόρφωση και καταχώρηση αποτελεσμάτων κατά το δοκούν)

ELSE (καταχώρηση αποτελεσμάτων χωρίς διαμόρφωση ως έχουν).

Πρέπει τα αντιμνημονιακά κόμματα να προσέξουν ιδιαιτέρως διότι δεν δύνανται εύκολα να το αποδείξουν. Εάν δεν επιτευχθεί η παράλληλη καταχώρηση των αποτελεσμάτων των εκλογών με δεύτερο ανεξάρτητο λογισμικό δεύτερης εταιρείας της απολύτου εμπιστοσύνης τότε πρέπει από μεγάλο πανελλήνιο δείγμα 10% των ψηφοφόρων να διασταυρωθεί το τελικό αποτέλεσμα της εταιρείας που θα αναλάβει την επίσημη καταχώρηση και έκδοση τελικού αποτελέσματος των εκλογών.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΡΥΕΤΑΙ, ΣΦΑΔΑΖΕΙ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΤΙΣ 25-1-2015.

 

(Υστερόγραφον)

Η Αστρολογία τις 25 Ιανουαρίου προβλέπει και πιστοποιεί με τον δυσμενή συνδυασμό 90 και 180 μοιρών Σελήνης, Ουρανού, Πλούτωνα, τον δυσμενή συνδυασμό 180 μοιρών Ερμή και Δία, απρόβλεπτη, απρόσμενη, απροσδόκητη πανωλεθρία για ΝΔ ΠΑΣΟΚ μεγαλύτερη και σφοδρότερη της αναμενόμενης κατ’ ουδένα τρόπο προβλέψιμη για τους κυβερνώντες. Μια μεγάλη νίκη καθαρή του ΣΥΡΙΖΑ, άνοδος απρόβλεπτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά σε μια δύσκολη πορεία προς την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξης στην Ε.Ε. Πλήρης κατάρρευση της Ευρωζώνης με σαφή πορεία για αναδομή της. Τα πάνω κάτω έρχονται στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη. Ο Αλέξανδρος ANTE PORTAS της Περσέπολης, Βερολίνου, Βρυξελλών. Διαβάσετε προσεκτικά και οιδέτε Συνέλληνες. Δεν σφάλουμε σε ότι και όπως τα διατυπώσαμε.