ΤΟ ΚΑΘ' ΕΚΑΣΤΗN ΠΡΩΤΗN ΑΡΘΡΟN.

Βακχείου του Απολλωνιαδίτου. Αθήνα 1-3-2012

 

Αγαπητοί Συνέλληνες

ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

Πώς αντιμετωπίζουν οι κυβερνώντες πολιτικοί και οι αρχηγοί των Ελληνικών κομμάτων τους Έλληνες πολίτες και ακόμη και τους βουλευτές τους το βλέπουμε καθημερινά και πολύ χυδαία τον τελευταίο καιρό μετά το ΔΝΤ.

Πολύ παραστατική είναι μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε μόλις χθες των αρχηγών των δύο μεγαλύτερων κομμάτων της Βουλής, να χαριεντίζονται στα έδρανα της Βουλής σε μια κατάσταση εφορίας ωσάν να μη τους αγγίζει η κατάσταση της Ελλάδος και να αναπολούν καταστάσεις εφορίας όταν ήταν συμφοιτητές στο Χάρβαρντ εντελώς ασύμβατη με τους διαξιφισμούς τους στη Βουλή. Φαίνεται ότι τα βρήκαν για μια μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και άσε τους Έλληνες πολίτες να κουρεύονται.

Αμφιβάλλει κανείς ότι ελέγχεται η ελευθέρα βούληση των πολιτών μέσω της ελεγχόμενης ενημέρωσής τους ώστε να πράττουν ότι επιβάλουν οι αρχηγοί των κομμάτων, των δε βουλευτών επειδή είναι καλύτερα ενημερωμένοι για τα τεκταινόμενα περί την Ελλάδα μέσω της απειλής διαγραφής από μέλη του κόμματος ή και του βουλευτικού αξιώματος. Όλοι οι Έλληνες πολίτες ελέγχονται πνευματικά και είναι εγκλωβισμένοι σε ένα πνευματικό μαντρί, ανίκανοι να λάβουν σωστή έγκυρη και πλήρη ενημέρωση και συνεπώς να αποφασίζουν και να πράττουν τα ορθά. Οι βουλευτές επειδή έχουν καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση όχι βέβαια την ενδεδειγμένη και αυτοί, ελέγχονται στις αποφάσεις τους παντοιοτρόπως. Απειλείται η κομματική τους και η βουλευτική τους ιδιότητα. Πρόσφατα διεγράφησαν περί τους 50 διότι δεν ακολουθήσαν την κομματική γραμμή υπερψήφισης του Μνημονίου 2, παρά το γεγονός ότι οι βουλευτές είναι εκπρόσωποι των Ελλήνων πολιτών και έχουν υποχρέωση να αποφασίζουν με ελευθέρα βούληση. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Γιατί; Η ελευθέρα βούληση των βουλευτών βλάπτει κάποιους οι οποίοι αντιστρατεύονται τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και σε αυτό συνεπικουρούν οι αρχηγοί των κομμάτων και οι κυβερνώντες. Εξυφαίνονται συμφέροντα αλλότρια προς τις συνειδήσεις των βουλευτών και σε βάρος της Ελλάδος. Οι βουλευτές είναι δέσμιοι της κομματικής γραμμής που τους επιβάλει ο αρχηγός του κόμματος. Δεν έχουν ελευθέρα συνείδηση ούτε ψηφίζουν το ορθόν. Λέτε μήπως γι΄ αυτό να παρευρίσκονται ελάχιστοι στις συνεδριάσεις της Βουλής; Αφού λοιπόν επιβάλλονται στους βουλευτές οι αποφάσεις των αρχηγών τους με τις απειλές αυτές τότε και οι αρχηγοί τους δεν είναι ελεύθεροι στις αποφάσεις τους, αλλά δέσμιοι και εντολοδόχοι των ανθελλήνων εντολοδοτών τους. Όλοι ευρίσκονται μέσα σε μαντρί ελεγχόμενοι από ανθελληνικά κέντρα εξουσίας.

Ο πολιτικός λόγος που διατυπώνουν τελευταία πολλοί βουλευτές υπουργοί αρχηγοί κομμάτων και συχνά και οι πρωθυπουργοί είναι πολύ διαφορετικός των προηγούμενων χρόνων πριν τις τελευταίες εκλογές, πλην όμως χαμηλής ποιοτικής στάθμης. Δεν είναι ανάλογος του επιπέδου τους και κατώτερος αυτού που διατυπώνουν όταν ευρίσκονται εκτός εξουσίας. Η επιχειρηματολογία τους δεν πείθει ούτε και τους μαθητές, πολλές φορές είναι εκβιαστική και άκρως αντιδημοκρατική. Δεν αποδεχόμαστε ότι εκφράζει το μορφωτικό πολιτιστικό επίπεδό τους. Το διατυπώνουμε ευθέως. Το επίπεδο που διατυπώνουν ειδικά στην Μνημονιακή και μετά ΔΝΤ εποχή είναι επίπεδο εντολοδόχου ο οποίος λαμβάνει να διεκπεραιώσει εντολές κάποιων αμόρφωτων δανειστών πολύ χαμηλού δείκτη νοημοσύνης. Γιατί οι δανειστές μας δεν εμφανίζονται ευθαρσώς να απαιτήσουν τα δίκαια νόμιμά τους οι ίδιοι.

Γιατί αντ’ αυτών πρέπει οι κυβερνώτες και υπεύθυνοι της ΕΕ να υπερσπίζονται τα δίκαια των δανειστών. Όλοι οι ηγέτες της ΕΕ άγονται και φέρονται νοητικά από τους εντολείς τους και ουδείς τολμά να αντισταθεί.

Δεν έχει η ΕΕ υποδομή σε Επιστημονικό προσωπικό για να λύσει το πρόβλημα της Ελλάδος και των υπολοίπων υπερχρεωμένων Κρατών; Βεβαίως την έχει. Γιατί δεν το φρόντισε νωρίτερα όταν το χρέος ήταν διαχειρίσιμο. Γιατί οι παγκόσμιοι νταβατζήδες επιθυμούσαν να είναι το χρέος των Κρατών μη διαχειρίσιμο για να δημιουργήσουν παγκόσμιο κραχ και να καταστήσουν δούλους όλους τους λαούς και να εξαναστίσουν μια παγκόσμια σιωνιστική αυτοκρατορία. Παραπλανούσαν τους κυβερώντες ότι δεν συμβαίνει τάχα κάτι σημαντικό. Επικρατούσε στην Ελλάδα πριν το ΔΝΤ μια άλλη πολιτική. Αυτή της σπάταλης διαχείρισης των οικονομικών και μάλιστα δανεικών. Ποιος οικογενειάρχης σώφρων ζει με δανεικά. Και ενώ πριν την δεκαετία του 80 έπαιρνες τα δάνεια με ένα επιτόκιο της τάξης του 30% και πολύ δύσκολα, από την δεκαετία του 90 όποιος ήθελε έπαιρνε όσο και όσα δάνεια ήθελε εύκολα με διευκολύνσεις αποπληρωμής εορτοδάνεια ταξιδιωτικά κλπ και με παραπληροφόρηση όσον αφορά την πληρωμή τους. Αφού υπερχρεώσαν τους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες, ξαφνικά διακόπηκε η αναπτυξιακή πορεία δηλαδή η παροχή χρημάτων από τους ίδιους τους δανειστές για ανάπτυξη και απαίτησαν τα δανεικά. Δεν ενήργησαν οι ηγέτες προς το συμφέρον των πολιτών τους αλλά προς το συμφέρον των παγκόσμιων εξουσιαστών-νταβατζήδων, προφανώς διότι και αυτοί όπως και τα Golden-Boyes είτε παραπλανήθηκαν, είτε είχαν απολαβές, είτε απειληθήκαν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Απαιτείται και Αρετή και Τόλμη αλλά και Ευφυΐα. Το σύστημα δουλεύει κανονικά. Επιλέγουμε στις εκλογές ότι μας παρέχουν οι παγκόσμιοι νταβατζήδες. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι παγκόσμιοι νταβατζήδες οι οποίοι ούτε παιδία έχουν, ούτε ανθρωπισμό, είναι αδίστακτοι, δεν φείδονται ουδενός, από αυτούς εξυφαίνονται τα χαμηλού επιπέδου σκεπτικά των ηγετών της Ευρώπης, τις παλινωδίες και εντολές των οποίων εκτελούν, αυτών των αμόρφωτων, σαρκοφάγων πνευματικών και υλικών που δεν τολμούν να εμφανίσουν το πρόσωπό τους στη Διεθνή Πολιτική. Εκτελούν τις εντολές τους, διότι άλλως απειλείται η οικογένειά τους, ή επίκειται πόλεμος και διότι ευρίσκουνται καλοθελητές υποχείριοι και Εφιάλτες να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους.

Η εμφάνισή τους επί της Γης είναι προκατακλυσμιαία, είναι υπολείμματα μιας μεγάλης ήττας από τους Προκατακλυσμιαίους Έλληνες. Και δεν ξεχνούν διότι εξαφανίσθηκε η χώρα τους από προσώπου Γης όταν τα ίδια πράττανε και τότε. Τότε υπήρχε το αντίπαλο δέος της υλικής και πνευματικής ισχύος της Ελλάδος. Σήμερα η Ελλάδα ευρίσκεται σε ένα πνευματικό λήθαργο ευρίσκεται εν υπνώσει, μόλις ξαναγεννάται η Ελλάς μετά τον πνευματικό 1700 ετών δογματικό και πνευματικό στραγγαλισμό της από τον Ιουδαιοχριστιανισμό. Αλλά και τότε όπως και τώρα δεν βγήκαν με το πρόσωπό τους οι ίδιοι. Τα προσωπεία τους είναι οι τρεις μονοθεϊστικές τεχνητές θρησκείες τους, οι εκάστοτε εντολοδόχοι τους, Καρχηδόνιοι, Ξέρξης, Κωνσταντίνος, Αλάριχος, Θεοδόσιος, Ιουστινιανός, Δάνδολος, Χίτλερ κλπ. Μία αναμόχλευση των ιστορικών γεγονότων δείχνει ότι πίσω από κάθε ανθελληνικό γεγονός ήταν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι που δεν τολμούν οι ίδιοι να εμφανισθούν. Αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι με προσωπείο και καλυμμένοι στο σκότος. Έτσι ενεργούσαν και ενεργούν εναντίον της Έλλάδος.

Αλλά πέραν τούτου υπάρχουν οι υποχείριοι οι Εφιάλτες, οι Προδότες οι οποίοι τον τελευταίο καιρό πλήθηναν με τα όρια χαρακτηρισμού τους ως τοιούτους ασαφή. Οφείλουν πολλές εξηγήσεις στους Έλληνες πολίτες, πρέπει να απολογηθούν. Όλοι προσποιούνται την άγνοια. Κάποιοι δηλώνουν ότι δεν διάβασαν τα Μνημόνια αλλά και να τα διάβασαν δεν θα καταλάβαιναν τους περίπλοκους όρους συμφωνίας. Ανόητοι επί τω ηπιώτερον. Η κατάστασης του χρέους της Ελλάδος διαχειρίσθηκε λανθασμένα, εσκεμμένα είτε όχι.

Ολοι οι Έλληνες κατασπαταλούσαν τα χρήματα σε μη παραγωγικές επενδύσεις υπό τις ευλογίες και προμήθειες των κυβερνώντων. Σήμερα τιμωρείται ο μισθωτός ενώ φρόντισαν να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους κατέχοντες και φοροδιαφεύγοντες να εξάγουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό. Ξεχνούμε την Χρηματιστηριακή Πυραμίδα του 2000; Ουδείς Πολιτικός προειδοποίησε τους μικροκαταθέτες, αντίθετα τους οδήγησαν στη χρεοκοπία για να κερδίσουν οι ημέτεροι. Αναλογιστείτε πως οι αναίσχυντοι ενήργησαν και τι έλεγαν τότε και τι λένε σήμερα.

Σε λίγο θα ψηφήσουμε και πάλι. Να ψηφίσουν οι Έλληνες πολίτες κατά την νοημοσύνη τους και κατά τα δεδομένα που έχουν υπόψη τους, όπως ο καθένας θεωρεί σωστό. Όλοι όμως οι πολίτες πρέπει να τιμωρίσουμε αυτούς τους απάτριδες πολιτικούς που μείωσαν τον πλούτο και τις πλουτοπαραγωγικές δυνάμεις της χώρας, και που η αναίσχυντοι το δηλώνουν ως κάτι το φυσικό, να τιμωρίσουμε τους εντόπιους και ξένους ειδικούς που φιλοξενεί η πατρίδα μας που αντί ευγνωμοσύνης, έδειξαν απιστία στον όρκο τους θεωρώντας μας τους Έλληνες μαλ….. Τιμώρησε τους απάτριδες Έλληνα. Πως; Κατά το δοκούν ο καθείς. Όποιο κόμμα ο καθείς ας ψηφίσει, αλλά κανείς από τους παλαιούς βουλευτές να μη επανεκλεγεί στη Βουλή. Όλοι ευθύνονται και οι μνημονιακοί και οι αντιμνημονιακοί.

Εστέ βέβαιοι Έλληνες ότι και αυτοί οι ίδιοι και τα υποχείριά τους οι εφιάλτες θα ηττηθούν, δεν θα τους περάσει γιατί ο Έλληνας έχει δυνάμεις Ζωϊκές, Ψυχικές, Νοητικές, και Διανοητικές. Υπάρχουν στο μεταφυσικό πεδίο οι θεοί μας οι οποίοι ορίζουν την πορεία της οικουμένης όπως δημιούργησαν και τον κόσμο που δεν βλέπουμε, και αυτόν που βιώνουμε επί της Γης, οι οποίοι δεν θα αφήσουν ατιμώρητους τους απάτριδες οι οποίοι για μία ακόμη φορά βεβήλωσαν την Ελλάδα μας την Ελ-λάς δηλαδή του φωτός(Ελ) την πέτρα-χώρα(λάς).