Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Βακχείου του Απολλωνιαδίτου.

Έλληνα:

Βαπτίσθηκες Ιουδαιοχριστιανός χωρίς να ερωτηθείς με ένα ψευδοδίλλημα ζωής, κόλαση ή παράδεισος. Θα πεθάνεις και Ιουδαιοχριστιανός «εν κόλποις Αβραάμ», ή Έλληνας στα ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ; Οι Ιεράρχες αναφωνούν, «προς δόξαν λαού σου Ισραήλ», ποτέ και δόξαν λαού σου Ελλάδος και δηλώνουν, ότι είναι πρώτα Χριστιανοί και μετά Έλληνες.

Όλες οι αρχές του Ιουδαιοχριστιανισμού είναι δόγματα, δηλαδή θέσεις οι οποίες αντικειμενικά από ουδένα αποδεικνύονται αληθείς ή ψευδείς. Η πιθανότητα ορθής απάντησης σε ένα δόγμα είναι 50% και σε δύο συνδυαστικά μεταξύ τους 25%. Στα δόγματα οφείλονται οι αιρέσεις και τα σχίσματα. Οι αδαείς οπαδοί του, κατ’ επίφαση με ελευθέρα βούληση, καθίστανται πνευματικοί δούλοι, άβουλα όργανα, αμνοερίφια στις επιταγές, όχι μόνον των ποιμένων Ιεραρχών, αλλά και οιουδήποτε εντόπιου ή παγκόσμιου εξουσιαστή.

Οι αρχές του Ελληνισμού είναι τα Αξιώματα, ο Ορθός Λόγος, η Αποδεικτική Λογική, δηλαδή ο έλεγχος της ορθότητας των σκέψεων, των αποφάσεων, της διανόησης, του λόγου, είναι το φως και η αλήθεια που οδηγεί στην πραγματικότητα, στην πρόοδο, στην γνώση, στην ελευθερία, στην συνείδηση της άγνοιας του αγνώστου. Η Επιστήμη και η Φιλοσοφία ταυτόσημες με τον Ελληνισμό απορρίπτουν κάθε δόγμα.

Ενώ η επιστήμη και η ανθρωπότητα προοδεύουν με τις Αρχές του Ελληνισμού τα Αξιώματα, τον Ορθό Λόγο, την έρευνα και την αποδεικτική λογική, ο Ιουδαιοχριστιανισμός δεν αποδέχεται τον έλεγχο και τη διερεύνηση των κειμένων του με βάση τις αρχές και τα συμπεράσματα της επιστήμης. Παρ΄ όλα αυτά, την δογματική θεολογία του, αυθαίρετα την αποκαλεί επιστήμη προκειμένου να τις δώσει την βαρύτητα της αλήθειας, της πραγματικότητας και του ορθού λογισμού των επιστημών. Είναι εννοιολογικοί παραχαράκτες, διότι διαστρέβλωσαν αυθαίρετα τις καθιερωμένες έννοιες των λέξεων και τα αξιώματα του Ορθού Λόγου, της Λογικής όπως τις θέσπισαν οι Έλληνες Φιλόσοφοι, προκειμένου να εδραιώσουν την ανούσια και παραπλανητική θεολογία τους.

Ο Ιουδαιοχριστιανισμός, χωρίς να δηλώνει ρητά ότι το έπραξε, αντέγραψε την Ελληνική Θεολογία, τις θεολογικές αναλύσεις του Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Πυθαγόρα, Στωϊκών, Νεοπλατωνικών κλπ. Αυτό λέγεται κλοπή. Η Βίβλος κατ’ ουσία δεν περιέχει θεολογία αλλά την ιστορία του Εβραϊκού Λαού. Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, διαβάζοντας την Βίβλο, με το εννοιολογικό περιεχόμενο των λέξεων όπως καθορίζονται σε έγκυρα λεξικά και όπως θεσπίσθηκαν οι έννοιες από τους Έλληνες Φιλοσόφους να αποδεικνύονται αβίαστα και αυτονόητα τα κείμενά της κατά το πλείστον και κατά περίπτωση, σκοταδιστικά, ανθελληνικά, τρομοκρατικά, πορνογραφικά, αντικρουόμενα, με γενικόλογες «προφητείες» χωρίς χρονικό προσδιορισμό και οι θεολόγοι να προσαρμόζουν το νόημα των κειμένων αυτών με εννοιολογική αυθαιρεσία κατά το δοκούν και το συμφέρον τους. Περιέχει διαστρεβλωμένες τις έννοιες και τα διδάγματά της Ελληνικής θεολογίας στα κείμενά της με εννοιολογική αυθαιρεσία. Διαστρεβλώθηκαν τα Αξιώματα σε δόγματα, ο Ορθός Λόγος σε ορθή δόξα, η Λογική σε θεοπνευστία, προκειμένου να εδραιωθεί μια ανούσια και παραπλανητική θεολογία. Σαν απόδειξη δηλώνουν, ότι τα κείμενά τους είναι θεόπνευστα. Έτσι όμως αναγνωρίζουν, ότι η απόδειξη είναι ανώτερη από την θεοπνευστία και τα δόγματά τους.

Στον Ιουδαιοχριστιανισμό, ο Θεός, δηλαδή ο θεός Γιαχβέ, με τον λόγο του δημιούργησε τον κόσμο όλο σε επτά ημέρες, ο ίδιος μεταμορφώνεται με την γέννηση του «υιού» του σε άνθρωπο και κατόπιν να μένει εκτός του κόσμου, να αναπαύεται και να μη συμμετέχει στην εξέλιξη και λειτουργία του Σύμπαντος. Μόνον οι αδαείς και αμόρφωτοι δεν δύνανται να αντιληφθούν το μέγεθος των παραπλανητικών και ανούσιων κειμένων του.

Τρομοκρατούν με ψευδοδιλλήματα, όπως Θεός ή Διάβολος, κόλαση ή παράδεισος, ορθόδοξος ή αφορισμένος. Αποδείξεις για την ύπαρξη του Θεού, της κόλασης και του παράδεισου δεν υπάρχουν, διότι προσπαθούν να προσδιορίσουν κάτι υπερβατικό και ακατάληπτο. Η τρομοκρατία αυτή επιδρά μόνον στους αδαείς. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική και προσεγγίζεται με την αποδεικτική λογική. Ο Διάβολος δεν υπάρχει δεν είναι μία αυθύπαρκτη πραγματικότητα, αλλά είναι το αποτέλεσμα της διαφοράς, μεταξύ των ασαφών, εσφαλμένων και αυθαίρετων εννοιών με τις οποίες εμποτίζουν τους αδαείς οπαδούς τους και αυτών των τεκμηριωμένων και ορθών, η εννοιολογική σύγχυση και διαπλοκή εννοιών που έχουν οι αδαείς και πλανηθέντες σε σχέσει με το φιλοσοφικό αξιωματικό σύστημα εννοιών, έτσι που να φαίνονται επηρεασμένοι από τον Διάβολο, όχι όμως και οι δαήμονες, οι φιλοσοφικά συγκροτημένοι. Στην Ελληνική θεολογία δεν υπάρχει Διάβολος, αλλά μόνον έλλειψη του αγαθού, όχι όμως παντελής απουσία του αγαθού.

Δολοφόνησαν και ισοπέδωσαν τον Ελληνισμό, με το «ες έδαφος φέρειν», το «πίστευσον ή σε φονεύσω» και τη διακοπή των Ολυμπιακών αγώνων από τον Θεοδόσιο, τις καταστροφές του Αρκάδιου, το κλείσιμο της Ακαδημίας του Πλάτωνα, την καθιέρωση του νηπιοβαφτισμού από τον Ιουστινιανό, την επαίσχυντη με νόμους επιβολή, προστασία και συντήρηση της αυθεντίας του Ιουδαιοχριστιανισμού ως πνευματικού προστάτη και καθοδηγητή των Ελλήνων. Οι Έλληνες φιλόσοφοι οι οποίοι ανέπτυξαν τα υψηλότερα ιδεώδη, Ολυμπισμό, Αληθή Δημοκρατία, Αμφικτιονίες, Αρετές, Φιλοσοφία, Επιστήμες, Καλλιτεχνία, Θέατρο, είναι οι φωτοδότες και οι άριστοι γνώστες των θεολογικών θεμάτων.

Οι Έλληνες έχοντες γνώση του Σύμπαντος, απέδιδαν λατρείες στους θεούς και στις δυνάμεις της φύσης, όχι από φόβο αλλά από σεβασμό. Ένας άνθρωπος, «επειδή αναστήθηκε» του οποίου ο θάνατος πιστοποιήθηκε με κέντρισμα ξίφους, αυθαίρετα αποκαλείται υιός του Θεού ταυτόσημος με Θεό. Είναι γνωστά τα σημερινά ιατρικά λάθη και οι περιπτώσεις των νεκροφανειών. Ο αθάνατος θεός ποτέ δεν πεθαίνει για να αναστηθεί αργότερα, γιατί τότε πρωτίστως παύει να είναι αθάνατος. Ανάσταση δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει ποτέ γιατί αντιβαίνει στον νόμο της Εντροπίας. Ο θεός ζει και εφορεύει εντός του ζωτικού του χώρου όπως ο άνθρωπος στην ζωή αυτή. Οι ζωτικοί αυτοί χώροι είναι ασύμβατοι. Ούτε ο θεός γίνεται υλικός άνθρωπος γιατί είναι οντότητα-(άνθρωπος) στον πνευματικό χώρο του, ούτε ο άνθρωπος υλικός γίνεται θεός γιατί είναι οντότητα-θεός στον υλικό χώρο του.

Ουδαμώς στην Βίβλο αναφέρεται η λέξη τριάδα. Και ενώ με την επιλογή των δώδεκα αποστόλων ισχυρότερα τεκμηριώνεται η δωδεκαθεϊκή φύση του θεού, ο Ιουδαιοχριστιανισμός αυθαίρετα, δογματικά, δηλαδή χωρίς απόδειξη, την απορρίπτει και αποδέχεται μόνον την Τριαδική. Η Tριαδική προσωποποιημένη φύση (Πατήρ, Υιός, Άγιο Πνεύμα) η οποία επιβλήθηκε χωρίς να έχει οντολογικό αντίκρισμα, ως θεϊκή μετά το +325, αντιγράφει την Τριαδική (Ένα Ον-Ουσία, Νους, Ζωή), (Εν, Νους, Ψυχή) και την Δωδεκαθεϊκή προέκταση της φύσης του Υπερούσιου, Υπερβατικού Ενός-όντως Όντος της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας του Δωδεκαθέου. Η Τριαδική Ιουδαιοχριστιανική θρησκεία του ενός θεού, η οποία λατρεύει ως θεούς τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα, ενώ οικειοποιήθηκε την τελολογική απόδειξη του Σωκράτη για την ύπαρξη του θεού από την Ελληνική θεολογία, την κατηγορεί ως ειδωλολατρία. Η ίδια είναι ειδωλολατρία, διότι υπάρχει σ’ αυτήν σύγχυση εννοιών, δεν στηρίζεται στη αποδεικτική λογική, αποδίδει θαυματουργικές ιδιότητες στις εικόνες και τα οστά και έναν άνθρωπο αυθαίρετα τον αποκαλεί Θεό.

Η Δωδεκαθεϊκή Ελληνική Θρησκεία, η οποία αποδεικνύει την ύπαρξη τριαδικής, δωδεκαθεϊκής και πολυθεϊκής φύσης του Υπερούσιου, Υπερβατικού Ενός, λατρεύει τους Δώδεκα Ολύμπιους θεούς, προσωποποιημένες επιμερισμένες θεϊκές φύσεις του Ενός, όχι από φόβο αλλά από σεβασμό, δεν είναι ειδωλολατρία, διότι αποδεικνύει, ότι τα αγάλματα και οι εικόνες δεν έχουν «θαυματουργικές» ιδιότητες και η θεολογία της εδράζεται επί των Αξιωμάτων, του Ορθού Λόγου και της Αποδεικτικής Λογικής.

Στον Ιουδαιοχριστιανισμό, κατασκεύασμα κατώτερων πνευματικά ανθρώπων, αδαών, με την αυθαιρεσία, την παρερμηνεία και τον διφορούμενο λόγο σε όλο του το μεγαλείο, ακολουθούν το σκεπτικό των παγκόσμιων εξουσιαστών και την ρήση του Γκαίμπελς. «Ένα ψέμα για να είναι πιστευτό πρέπει να είναι μεγάλο». Κάθε άνθρωπος χρησιμοποιεί την δύναμη της αποδεικτικής λογικής στις καθημερινές απλές ενασχολήσεις του. Πολύ περισσότερο πρέπει να την χρησιμοποιεί και στις δύσκολες περιπτώσεις των επιστημών και της θεολογίας. Και επειδή η απάντηση στα πολυδιάστατα δόγματα με βεβαιότητα 100% είναι αδύνατη, αυτό ουδένα επείγει και αναγκάζει στην λήψη βεβιασμένων δογματικών θέσεων όπως έπραξε ο Ιουδαιοχριστιανισμός με τις οικουμενικές συνόδους. Και το ακόμη τραγελαφικό, να παραμένουν αυτές αναλλοίωτες, ενώ η επιστήμη τις έχει αποδείξει λανθασμένες.

Έλληνα μελέτησε, στηρίξου στις δυνάμεις σου, στην Επιστήμη, στην Πατρογονική σου Θρησκεία, στην Ελληνική Φιλοσοφία και Θεολογία. Επανατοποθέτησε σωστά την συνείδησή σου. Πέταξε από την ψυχή σου το είδωλο του αρχητρομοκράτη-ερμαφρόδιτου, με υπερβατικές και μη ιδιότητες, Γιαχβέ. Εσύ είσαι ο Κύριος του εαυτού σου, δεν έχεις ανάγκη από μεσάζοντες, έχεις ελευθέρα βούληση. Πίστευε μόνον ότι σου αποδεικνύεται και αποφάσιζε Ελληνικά.

Γίνε Έλληνας καθ΄ όλα.