ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Είπα του θεού μου. Κάνε με θεέ αόρατο. Κ’ εκείνος μου απάντησε. ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΩ.

ΑΘΗΝΗΣΙΝ 6-1-2016: ΒΑΚΧΕΙΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΙΤΗΣ.

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Αθήνησιν 27-11-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

 ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ «ΕΛΛΗΝΑ» αφ’ ενός για την επαίσχυντη ανθελληνική προσβολή ο ίδιος αυτοβούλως να φορά τον εβραϊκό κιπά ως ένδειξη υποταγής σε αυτό που συμβολίζει και αφ’ ετέρου προς τι τα χαχανητά αυτού και του πατριάρχη στην απονομή βραβείου … ως ένδειξη επιβράβευσης σε αυτά που προσέφερε και θα προσφέρει στην  Ελλαδική εκκλησία μετά την πριμοδότηση στην εκλογή του ως πρωθυπουργού από τα χριστιανικά αμνοερίφια. ΚΑΘΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ.

 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

Αθήνησιν 23-11-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Προσέξετε ποιον θα αναδείξετε νέο Πρόεδρο της ΝΔ. Η εκλογή δεν έπρεπε να γίνει από εκλογείς αμφιβόλου πνευματικής αρετής και ευφυΐας. Επειδή ζήσαμε 8 έτη στην Νύμφη του Θερμαϊκού την Θεσσαλονίκη και γνωρίζομεν τους ανθρώπους της, τα υπόγεια και υπέργεια φιλοσοφικά και μη ρεύματα, σας συνιστούμε ότι τον εκ Βορείου Ελλάδος προερχόμενο ομού με τον έτερον εκ Κρήτης προερχόμενο από μέγα τζάκι υποψήφιους Προέδρου της ΝΔ επειδή δεν είναι ούτε αυτόφωτοι, ούτε Νταβατζήδες οι ίδιοι του εαυτού τους, πετάξτε τους στα αζήτητα.

Οι εξής δύο έχουν μόνον Πνευματικό επίπεδο με Ηγετικά προσόντα, Νταβατζήδες του εαυτού τους ικανοί για το αξίωμα του Προέδρου της ΝΔ και να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες περιστάσεις που διέρχεται η ΕΛΛΑΣ, οι

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ.

 

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΦΡΟΝΙΜΑ, ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟΝ ΣΑΣ, ΔΗΛΟΝ, ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟΝ, ΧΕΙΡΙΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ, ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΝ ΤΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ.

Αθήνησιν 21-11-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

 

ΟΔΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΜΒΗΝ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.

Αθήνησιν 14-11-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Η απόφαση της Γαλλίας να κλείσει τα σύνορά της, διέλυσε το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως χάρτινος πύργος όπως η Γερμανία την Γαλλία στον Β’ παγκόσμιο Πόλεμο. Τα διεθνή γεγονότα αποδεικνύουν πόσο εκτός πραγματικότητας ευρίσκονται οι Ηγέτες, οι Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι της Ευρώπης Μαριονέτες των Παγκόσμιων Νταβατζήδων Σιωνιστών. Η Ευρώπη του Ζαν Μονέ, του Ρομπέρ Σουμάν, του Ουίνστων Τσώρτσιλ, του  Ντε Γκολ, του Κόνραντ Αντενάουερ  και όλων των Ευρωπαίων οραματιστών, διελύθη από τα εκτελεστικά όργανα των Παγκόσμιων Νταβατζήδων Σιωνιστών οι οποίοι οδηγούν την ιστορία, τις τύχες των Εθνών επειδή οι ηγέτες της Ευρώπης είναι Υποχείριοί των στις εντολές τους. Αυτοί οδήγησαν την Ευρώπη στην χρεοκοπία και τώρα την διάλυσή της, έρμαια μιας ομάδας υπανθρώπων και των επιταγών των 13 οικογενειών που χρέωσαν την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και όλον τον Κόσμο με 200τρις εκατομμύρια δολάρια και οι οποίοι παίζουν τον Κόσμο στα ζάρια. Ας όψωνται οι υπεύθυνοι διαχειριστές του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΕΛΥΘΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗΝ. ΙΔΟΥ ΔΙΑΤΙ.

«Σήμερα, με την προσφυγική κρίση, αποδεικνύεται πόσο ανόητοι ήταν όσοι έκαναν σχέδια περί Grexit» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Αθήνησιν 4-11-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

 

ΠΟΙΟΣ ΟΜΙΛΗΣΕΝ;

Ομίλησε ένας πρωθυπουργός. Ο τιποτένιος, το μηδενικό.

Ομίλησε ο ανιστόρητος που στέκεται με σταυρωμένα τα χέρια εκτός στάσης προσοχής στον Εθνικό Ύμνο.

Ομίλησε αυτός που έκανε την κωλοτούμπα 180ο

Ομίλησε και είπε ότι η επιστροφή στην Δραχμή είναι λάθος. Θα ομιλούσε σωστότερα αν συμπλήρωνε ότι έτσι μου είπαν οι σύμβουλοί μου να λέω και να πράττω. Οι σύμβουλοί του, τα πνευματικά Λαμόγια, οι Ντολάντες και τα Ενδιάμεσα που παίρνουν εντολές τί να πει και τί να κάνει ο Τσίπρας από τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες Σιωνιστές. Αυτοί οι επονομαζόμενοι τεχνοκράτες των οποίων ο λόγος είναι δεσμευτικός, είναι οι δικτάτορες, ο τεχνοκρατικός φασισμός, η δικτατορία των Παγκόσμιων Νταβατζήδων οι οποίοι μαζί με την δικτατορία των τεχνοκρατών του Euroworking group λαμβάνουν εντολές αρχών και παραδοχών πώς να δομήσουν τα μαθηματικά μοντέλα για τον ενταφιασμό του πολιτισμού της Ελλάδος και τον οικονομικό έλεγχο και πλουτισμό των εις βάρος των λαών από τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες. Αυτοί οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες είναι η παγκόσμιος δικτατορία. Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και Υπουργοί είναι Μαριονέτες τους και κλάνουν μαλλί ενώπιον αυτών και των υποχειρίων τους συμβούλων που ορίζονται απ’ ευθείας από τους Παγκόσμιους Κυβερνήτες τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες Σιωνιστές προκειμένου να ελέγχουν και να οδηγούν το ρου της ιστορίας εκεί που αυτοί επιθυμούν.

Όταν λοιπόν Ηγεσία και Λαϊκή μάζα της ΕΕ όντας βάρβαροι ως οι πράξεις και οι λόγοι των δεικνύουν αλλά και από την στάση τους ενώπιον του μεταναστευτικού και προσφυγικού πληθυσμού από την Συρία, Αφγανιστάν και άλλες χώρες της Εγγύς Ανατολής, αυτό το μεταναστευτικό που αντιμετωπίζει η ΕΛΛΑΣ με ανθρωπιστική αρετή, που οι ίδιοι οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες Σιωνιστές δημιούργησαν με τον Πόλεμο του ISIS για την χρεοκοπία και διάλυση της ΕΕ της οποίας το χρέος ήδη το δημόσιο ανέρχεται σε 10τρις Ευρώ, τι χρεία άλλης αποδείξεως έχομε ότι αυτοί  κακόβουλοι όντας επιθυμούν την κλοπή όλου του Πολιτισμικού, Ορυκτού πλούτου της ΕΛΛΑΔΟΣ και διαμελισμό της Εδαφικής μας ακεραιότητας ακόμη.

Οι Έλληνες Πολίτες σε ψήφισαν Τσίπρα να χειρισθείς το ζήτημα αντιμνημονιακά. Κάνεις τα ίδια και χείριστα λάθη που έπραξαν ως κυβερνήσεις το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Αυτοί βέβαια τώρα εκτός κυβέρνησης με την δοτή ελευθερία από τους Νταβατζήδες τους, διαφορετικά δηλώνουν.

Ποίοι είναι οι υπεύθυνοι της κατάστασης αυτών που βοιώνουμε οι Έλληνες; Είναι όλοι οι Πολιτικοί, Πρωθυπουργοί Υπουργοί και Βουλευτές των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τώρα και του ΣΥΡΙΖΑ που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση. Αυτοί όμως δεν ενήργησαν αυτοβούλως, τους συμβουλεύανε τα Λαμόγια, οι Ντολάντες, Καθοδηγητές- Σύμβουλοί των, τους οποίους διόριζε απ’ ευθείας η Παγκόσμια Φασιστική Κυβέρνηση των Παγκόσμιων Νταβατζήδων Σιωνιστών. Δεν υπάρχει άλλοθι. Άκουσον Άκουσον δεν διαβάζανε τα μνημόνια και οι Νόμοι έρχονταν γραμμένοι έξωθεν από τα διεθνή σιωνιστικά κέντρα φασισμού για την δικτατορική διακυβέρνηση των λαών προς χάριν της Παγκοσμιοποίησης και Ομογενοποίησης των λαών, και ούτως της αναγόρευσης και της εξανάστασης του Παγκόσμιου Σιωνιστικού κράτους των Ατλάντων.

Και για να εκτελούν ανενόχλητοι τις εντολές και τα προδοτικά σχέδια τους, τους προστατεύουν οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες ως οι Νταβατζήδες τις πόρνες των πορνείων τους με νόμους περί ευθύνης υπουργών κάλλιον νόμους περί ατιμωρησίας των υπουργών. Ένα πορνείον η ΕΛΛΑΣ με πόρνες τους Πολιτικούς και Νταβατζήδες του πορνείου τους Παγκόσμιους Νταβατζήδες Σιωνιστές. Βαράνε τα Νταούλια οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες και χορεύει ως Μαϊμού η ΕΛΛΑΣ. Όποιος αρνείται αυτήν την πραγματικότητα εμμέσως συμμετέχει σε αυτήν και εμμέσως είναι Προδότης μαζί με τους Έλληνες Πολιτικούς, Προδότες οι οποίοι διέπραξαν αυτό το έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα.

Όσοι ανενδοίαστα και μετ’ επιτάσεως ομιλούν για παραμονή της Ελλάδος στην Ευρωζώνη των Νταβατζήδων ανενδοίαστα εκ προοιμίου και χωρίς να το τεκμηριώνουν, ας ανατρέξουν στον ιστορικό λόγο του Γιάγκου Πεσματζόγλου που αποσπάσματα παρουσιάσθηκαν πρόσφατα στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της ΒΟΥΛΗΣ, ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΚΟΙΝΟΥΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΙΙ,  τί είπε ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος στον λόγο του στην ιστορική αυτή συνεδρίαση της Βουλής 26-27/6/1979. Είπε ότι έπρεπε να γίνει ειδική συμφωνία και ότι δεν ήταν ενδεδειγμένη η συμφωνία του Κ. Καραμανλή της ένταξης της Ελλάδος στις ΕΚ(ΕΕ) και ο οποίος μάλιστα χωρίς να επεξηγήσει όπως τώρα και ο Τσίπρας αντέταξε ως επιχείρημα το, τί τράβηξε με τα πολλαπλά ταξίδια του προκειμένου να επιτύχει την Συμφωνία Ένταξης στις ΕΚ(ΕΕ). ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο «ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ» και δεν ξεχνάμε την δοτή ρήση του ότι η Κύπρος είναι μακράν, όταν οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο. Το σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, αντίθετος και αυτός, αλλά άλλαξε γνώμη όπως και ο Τσίπρας.

Αλλά τι περιμένουμε από ένα πρωθυπουργό ο οποίος πηγαινοερχότανε άπραγος στην ΕΕ επί 7 μήνες και ενώ έπρεπε να κάνει συμφωνία εντός του Μαρτίου, μετέτρεψε το ΟΧΙ των Ελλήνων πολιτών στο δημοψήφισμα σε ΝΑΙ και έφερε ένα τρίτο μνημόνιο το χείριστον και μια συμφωνία σκληρότερη από αυτήν του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ.

Και δια να ομιλήσωμεν με μαθηματικά αυτός είναι ένα μαθηματικό μοντέλο, μια απλή συνάρτηση της χαοτικής δυναμικής θεωρίας.

Αξία Τσίπρα:  Τσίπρας=(Τσίπρας)-t συναρτήσει του χρόνου t.

 

ΙΔΟΥ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

Αθήνησιν 22-10-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

 

 

Ασεβέστατος και προκλητικός ο Τσίπρας την ώρα του Εθνικού Ύμνου: Ο Ολάντ στέκεται προσοχή και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος γελάει σαν ηλίθιος!

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/tsipras-ethnikos-imnos.jpg

Γνωρίζετε γιατί ο Βενιζέλος έχασε τις εκλογές από τον Γούναρη το 1920; Διότι η ορθόδοξη ελλαδική εκκλησία ζήτησε από τον Γούναρη την ανασύσταση της βυζαντινής αυτοκρατορίας με αντάλλαγμα να τον αναδείξει πρωθυπουργόν με τα αμνοερίφιά της. Η εκκλησία έδωσε γραμμή στα αμνοερίφιά της να καταψηφίσουν τον ήδη αναθεματισμένο Βενιζέλο και να υπερψηφίσουν τον Γούναρη, γεγονός που επέτυχε. Και παρά τις προειδοποιήσεις του επιτελάρχη Ι. Μεταξά μετέπειτα ενδόξου πρωθυπουργού της Ελλάδος, σπουδασμένου στη στρατιωτική σχολή Βερολίνου να μη το επιχειρήσουν, ο Γούναρης με υπόδειξη της εκκλησίας τον αγνόησε και επιχείρησε να φθάσει στην Κόκκινη Μηλιά και ιδού το αποτέλεσμα. Επήλθε η Μικρασιατική καταστροφή.

Το ίδιο έγινε και με τον Τσίπρα. Ως και ο Μεϊμαράκης δήλωσε ενώπιον του Άνθιμου κατά την πρόσφατη προεκλογική εκστρατεία του να τον προσκυνήσει όπερ και έκανε ενώπιον του φακού και να πάρει και αυτός την ευλογία του ως και ο Τσίπρας ομοίως έπραξε. Αλλά την συμφωνία με τον Ιερώνυμο και το χριστιανικό ιερατείο έκανε πρώτος ο Τσίπρας ο οποίος λέγεται ότι και ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ στον Άνθιμο. Του συνέστησε ο Άνθιμος ως πολύ καλά γνωρίζω ότι γίνεται στις εξομολογήσεις με συμβουλές που δίδονται, συν τοις άλλοις, να σταυρώνει και τα χέρια του ως πιστός αμνός και χριστιανόπουλο σε κάθε σημαντική στιγμή για να δείχνει την ιερότητα και πίστη του στον ιδρυτή. Το ίδιο ακόμη και στον Εθνικό Ύμνο να σταυρώνει τα χέρια. Διότι είναι δόγμα χριστιανικό κάθε χριστιανός είναι πρώτα χριστιανός και μετά ΕΛΛΗΝ. Μόνον έτσι δυνάμεθα να δικαιολογήσουμε την στάση του Τσίπρα, στην ορκωμοσία της Νέας Κυβέρνησης ο οποίος μετ’ επιτάσεως να έχει σταυρωμένα τα χέρια του ως καλό χριστιανόπουλο. Αλλά το εξωφρενικό είναι η στάση του στην σημερινή ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου με τον Υπουργό Αμύνης Πάνο Καμμένο, τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και τους στρατιωτικούς ακολούθους να αποδίδουν τιμές σε στάση προσοχής στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, ο υποχείριος αυτός που κατέχει το αξίωμα του Έλληνα πρωθυπουργού με ανοικτά τα πόδια ως κάτι να τον ενοχλεί στα σκέλια του, με τα χέρια εκτός στάσης προσοχής, αλλά σταυρωμένα ως χριστιανόπουλο αντί να ατενίζει εμπρός με αγέρωχη στάση, ιδού, γελάει ατενίζοντας προς τον φακό αποτελώντας παραφωνία, η οποία και σχολιάσθηκε από δημοσιογράφους σε όλη την Ευρώπη. Δεδομένης και της δήλωσης του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την στάση του πριν και μετά το Δημοψήφισμα, ο Τσίπρας είναι ένα μηδενικό ο πλέον απαξιωμένος Πρωθυπουργός της Ελλάδος μετά την επανάσταση του 1821. Ιδού και η απόδειξη. Οι ανωτέρω φωτογραφίες. Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Αυτό πάει σε καθαίρεση πρωθυπουργού και ίσως και πρέπει να περάσει από ψυχολόγο ή και από ψυχίατρο. Έχει δίκαιο ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με την δήλωσή του.

Χαρακτηρίζει «κυνική» την ελληνική κυβέρνηση, καθώς όπως λέει, απέρριψε την δική του πρόταση, οδήγησε τον ελληνικό λαό σε ένα δημοψήφισμα με «φόντο μια αντιευρωπαϊκή προπαγάνδα» και ένα μήνα αργότερα πρότεινε η ίδια μια πολύ χειρότερη συμφωνία με τους εταίρους. Αυτό, ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, το χαρακτηρίζει ως ένα «εκπληκτικό κατόρθωμα»!

Κατ’ αντίθεση ΑΡΙΣΤΕΙΑ για όλα όσα είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

 

 

 

 

 

ΟΡΕΣΤΕΙΑ ΑΙΣΧΥΛΟΥ

Αθήνησιν 18-10-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

 

1) Ύβρις η αυθάδεια της δόξας, το αστροπελέκι του ΔΙΑ στραβώνει.

2) Κανείς η ώρα του σαν έρθει δεν γλυτώνει κι’ ύστερα από… κι’ όσο στέκει στο θρόνο του ο ΔΙΑΣ, θα στέκει το, «Κάνεις, θα Πάθεις»

3) Θεοί εκδίκηση… Πάει ο Αίγισθος

4) Τρίτη συμφορά. Να την πω λύτρωση ή ολέθρια:

 

…Στο τραγούδι μας τώρα Αλαλάξτε. ΧΑΙΡΕ ΛΑΕ, ΧΑΙΡΕ ΛΑΕ, στων αγαθών σου την ευτυχία ΧΑΙΡΕ ΛΑΕ

Η Ειρήνη για πάντα να δίνουν στον Λαό της ΠΑΛΛΑΔΑΣ αυτές τις σπονδές. Ο Παντόπτης ο ΔΙΑΣ και η ΜΟΙΡΑ αποφάσισαν. Στο τραγούδι μας τώρα Αλαλάξτεεε.

Ευοί Ευοί Όλοι Γε .

Από την Ορέστεια Αισχύλου.

 

Αριστούργημα η Ορέστεια του Αισχύλου.

Εύγε και τρις Εύγε στην Διοίκηση της ΕΡΤ για την προβολή της Ορέστειας του Αισχύλου από το τηλεοπτικό σταθμό ΄΄ΒΟΥΛΗ΄΄ και για το επίκαιρο του θέματος των δεινών που υφίσταται η ΕΛΛΑΣ και οι Έλληνες και την αναμενόμενη εκδίκηση του Υπάτου θεού ΔΙΟΣ στους υπαίτιους των δεινών αυτών.

 

΄΄ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ΄΄

 

ΤΩ ΟΝΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Αθήνησιν 6-10-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Το λογύδριον του Πρωθυπουργού Τσίπρα δεν αποτελεί ελεύθερες προγραμματικές δηλώσεις Έλληνος Πρωθυπουργού, αλλά λόγος κλισέ-δοτός, γραμμένος από τον ίδιο συντάκτη των λόγων του Σαμαρά, του Παπανδρέου, του Καραμανλή. Είναι ο Δοτός Λόγος των Παγκόσμιων Νταβατζήδων. Και νομίζουν ότι θα ανταπεξέλθουν; Η Ύβρις που διέπραξε ο Κύριος ή κάλλιον ο Υποχείριος αυτός, είναι μεγίστη και τω όντι ο ΚΕΡΑΥΝΙΟΣ ΖΕΥΣ θα τον τιμωρήσει τάχιστα.

 «αἰδὼς Ἀργεῖε, κάκἐλέγχεα, εἶδος ἀγητέ» μτφ. «Ντροπή σου! Κρίμα λέω στα κάλλη σου Αργείτη τιποτένιε. Θεά ΗΡΑ.

“Γελά δ’ ο μωρός καν τι μη γελοίον είΠιττακός ή Μένανδρος (Γνώμαι Μονόστιχοι)

Καμαρέστε τον όλα τα στελέχη που εκλέξατε τον τιποτένιο αυτόν για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

Αθήνησιν 6-10-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Από τους τέσσερες υποψηφίους Πρόεδρους της ΝΔ επικρατέστεροι είναι οι εξής δύο:

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Οι ψηφοφόροι που θα αναδείξουν τον νέο Πρόεδρο της ΝΔ ας προσέξουν επισταμένως τον εκ Βορείου Ελλάδος ορμώμενον «ως μανεκέν» ο λόγος του οποίου πόρω απέχει από αυτόν υποψηφίου Προέδρου της ΝΔ. Άκουσον Άκουσον Συνέλληνα. Σύμπασα η Βόρειος Ελλάς και ένιοι επώνυμοι τον υποστηρίζουν, είναι και από τζάκι. Από τζάκι και οι έτεροι δύο  Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης. Ο μόνος που δεν είναι από τζάκι και εγγυάται ο ίδιος, συνηγορούντως και εμού,  ότι θα νικήσει τον Τσίπρα είναι ο Εννοιολογικά και Πολιτικά συγκροτημένος Άδωνις Γεωργιάδης.

 

«Ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;»

Αθήνησιν 6-10-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Η μεγίστη μερίς του Ελληνικού Λαού αποτελούμενη από χριστιανικά αμνοερίφια οδήγησε στην Μικρασιατική καταστροφή με την εκλογή του Γούναρη το 1920. Κάτι ανάλογο προμηνύεται με την εκλογή του Τσίπρα στις 20-9-2015. Υπάρχουν άριστοι και αδέσμευτοι; Υπάρχουν, αλλά φαίνεται σε πολύ μικρότερα του αναμενομένου ποσοστά ως απέδειξε το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα. Ο Τσίπρας δεν έπρεπε να εκλεγεί πρωθυπουργός ούτε και η Λαϊκή Ενότητα να μείνει εκτός Βουλής. Υπάρχουν τω όντι Έλληνες Μέγιστοι και αυτοί ας αναλάβουν την ευθύνη του ελέγχου των πράξεων του Τσίπρα. Οι Έλληνες Πολίτες θα υποστούν δια μίαν εισέτι φοράν τα επίχειρα της απόφασής των. Καταισχύνη Συνέλληνες.

 

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΝ ΔΟΡΑΤΟΝ

Αθήνησιν 15-9-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Συνέλληνα, χωρίς να διεκδικούμε το αλάθητον, ιδού το Ιδεολογικόν σου Δόρατον. Ο Ελληνικός Ορθός Λόγος της τριλογίας μας, www.bakxeios.gr www.diaszeus.gr και www.hellinonimar.gr  άνευ ουδενός Νταβατζή.

 

ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗΝ

Αθήνησιν 15-9-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες Σιωνιστές εχρέωσαν με 20 τρισεκατομμύρια $ τις ΗΠΑ δια να την διασώσουνε δήθεν. Τώρα ήρθε η σειρά της ΕΕ, την οποίαν έως στιγμής εχρέωσαν με 10 τρισεκατομμύρια € και αυτήν δια να την διασώσουν. Αυτά τα καρπόθηκαν αυτοί. Το χρέος της Ελλάδος είναι 300 δισεκατομμύρια €, είναι το 0,3% του συνολικού χρέους της ΕΕ. Το υπόλοιπο 99,7% δεν τους ενδιαφέρει να το πάρουν; Γιατί; Διότι ο Ορυκτός πλούτος της Ελλάδος είναι ανεκτίμητος και το Φυσικό Αέριο και το Πετρέλαιο και οι Σπάνιες Γαίες και ο Χρυσός και το Ουράνιο κλπ. που διαθέτει. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη

 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθήνησιν 15-9-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Ανεξάρτητη Ελληνική Οικονομική Πολιτική δεν νοείται με παραμονήν της ΕΛΛΑΔΟΣ εντός της Ευρωζώνης με νόμισμα το Ευρώ, το οποίον ποδηγετείται από μία μικρή ομάδα απάνθρωπων-κτηνών των Παγκόσμιων Νταβατζήδων. Το παρελθόν και το ποιόν τους αποδεικνύει ότι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΣ είναι δυνατόν να υπάρχει μόνον με ΡΗΞΗΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗΝ. Συνένοχοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΑΜΙ και σύμπας ο κλάδος των δημοσιογράφων οι οποίοι εμφανίζονται παντογνώστες επί παντός επιστητού, πλείστοι απατεώνες παραχαράκτες εννοιολογικοί και υποχείριοι εκτελεστικά όργανα των Παγκοσμίων Νταβατζήδων.

 

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Αθήνησιν 15-9-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες Σιωνιστές με τοποτηρητή την Γερμανία καθυπέταξαν οικονομικά την Ευρώπη, την ΕΕ, την Ευρωζώνη.  Σαν βδέλλες και ακρίδες χρέωσαν τις ΗΠΑ με 20τρις δολάρια την ΕΕ με 10τρις ευρώ και τον κόσμο όλο με 200τρις δολάρια. Μερικοί Αδαείς Έλληνες λόγω των δογμάτων της χριστιανικής θρησκείας ως αμνοί υπακούνε στους Υποχείριους Πολιτικούς και μη των Νταβατζήδων.

Οι Παγκόσμιοι Νταβατζήδες Σιωνιστές, οι Μαριονέτες τους Ηγέτες της ΕΕ, ΗΠΑ, και οι ουρές τους εντόπιοι πεμπτοφαλαγγίτες μνημονιακοί  ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί θα χορέψουν τον χορόν της μαϊμούς επάνω σε αναμμένα  κάρβουνα. Είναι μισάνθρωποι, ανθέλληνες, εννοιολογικοί παραχαράκτες, προδότες, οικονομικοί εγκληματίες, απατεώνες.

 

 

ΙΔΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ

Αθήνησιν 15-9-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

 

ΚΡΑΤΟΣ

ΧΡΕΟΣεκατ$

% ΑΕΠ

ΧΡΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗ$

ΕΛΛ

574,9

174

47.636

ΓΕΡ

2.851,4

142

57.755

ΓΑΛ

2.556,9

182

74.619

ΟΛΛ

2.526,8

344

226.50

ΙΤΑΛ

2.748,1

108

36.841

ΙΣΠΑ

1.283,1

167

52.045

ΒΕΛ

1.286,9

266

113.60

ΑΥΣ

820,0

200

90.128

ΦΙΛ

577,7

155

68.980

ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΝΗΣΚΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

 

 

ΕΛΛΑΣ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αθήνησιν 15-9-2015 Βακχείος ο Απολλωνιαδίτης

Ημείς οι Έλληνες είμεθα οι Ηγέτες και η Μήτρα του Παγκόσμιου Πολιτισμού. Ευρωπαίοι Μαριονέτες, Παγκόσμιοι Νταβατζήδες Σιωνιστές, Βάρβαροι, Κλέπτες Πολιτισμικών, Απατεώνες, Εννοιολογικοί Παραχαράκτες: Υποκλιθείτε όλοι σας ενώπιον του Πολιτισμικού Μεγαλείου μας και του Ελληνικού Ορθού Λόγου του Υπάτου θεού ΔΙΟΣ.

Η Γη και αν ανάποδα γυρίσει, και αν στις πλαστές αντικρουόμενες στημένες δημοσκοπήσεις δηλώνεται ότι ποσοστό 70% απληροφόρητων Ελλήνων βοά εμφανιζόμενο ως πρόβατο για συμβιβασμό και μέσα στο μαντρί της Ευρωζώνης, ημείς εκτός νοητικών μαντριών θα δηλώνουμε μετά λόγου γνώσεως: ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.